یکشنبه , ۲۱ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه ماهی شکم پر با خمیر

طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

 
مواد اولیه برای ۲ نفر :
ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲حبه
هویج ۱عدد
سبزی (شامل گشنیز،جعفری و ریحان) از هرکدام ۴شاخه
لیمو ۲عدد
فلفل (تند) ۲عدد
 

 مواد خمیر :
آرد (غنی شده) ۲۲۵گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
روغن ۲قاشق غذاخوری
آب (ولرم) ۱۵۰میلی لیتر
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
 

طرزتهیه:

ابتدا فر را روی حرارت حدودا ۱۵۰درجه تنظیم و روشن می‌کنید .ماهی درسته را از فلس پاک می کنید. شکم آن را باز کرده تمیز می‌کنید و سپس خوب شستشو می‌دهید. داخل شکم ماهی را با آبلیمو و نمک مزه دار می‌کنید و باپیاز خرد شده، سیر ،هویج فلفل سبز و شاخه های سبزی که همگی را ریز کرده اید پر می کنید. برای مزه دارشدن بیشترروی مواد داخل ماهی هم ،‏ آب لیمو تازه میریزید . شکم ماهی را می‌بندید و آن را داخل فر قرار میدهید تا نیم پز شود.

 

طرز تهیه خمیر:

آرد و نمک را در ظرفی الک کرده ، در مرکز آن گودی ایجاد کنید. تخم مرغ را به همراه کمی زعفران یا زردچوبه خوب با مخلوط کن میزنیم.سپس به همراه آب و روغن آفتابگردان داخل گودی بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود، خمیر را روی یک حوله قرار دهید و یک کاسه روی آن برگردانید و به مدت ۳۰ دقیقه در محیط گرم استراحت دهید سپس خمیر را رروی سطح آرد پاشی شده باز کنید. به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پاره گی باقی بماند. سپس ماهی نیم پز را روی آن قرار داده و خمیر را روی ماهی بکشید و روی آن را با کره کاملا چرب کنید و داخل ظرف فر قرار داده و اجازه دهید خمیر بپزد.

 

نکات:

۱)نکته ی قابل توجه در مورد این خمیر این است که این خمیر بهتر است روی پارچه باز شود به این صورت که پارچه را روی میز ببندید تا حرکت نکند سپس روی آن آرد کافی بپاشید و با وردنه نازک کنید.
۲)تبحر در بازکردن این خمیر در نتیجه گیری بهتر امر بسیار مهمی است.
۳)بهتر است سر و دم ماهی را بکنید و آن را با خمیر خودتان شکل دهید تا قابل خوردن شود.
۴)میتوانید از هر ماده ای که خواستید برای داخل شکم ماهی استفاده کنید.

نوش جان

 

فودسوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه فیش اند چیپس طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

  • طرز پخت ماهی و سبزیجات در فر طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • طرز تهیه سالاد تن ماهی طرز تهیه سالاد تن ماهی

      طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

  • طرز تهیه سمبوسه میگو

    طرز تهیه سمبوسه میگو  در این مطلب از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت سمبوسه میگو تقدیم دوستداران غذاهای دریایی میشه. میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریاییه که خواص بسیاری داره.   آماده سازی: ۳۰ …

  • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

    روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

  • -- 1 طرز تهیه کاری میگو

    طرز تهیه کاری میگو مواد لازم: شیر نارگیل شیرین نشده  ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده  ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم میگو بزرگ …

  • images طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • DSC_01603-545x262 طرز تهیه میگو کنجدی

    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

مطالب قبلی این بخش
  • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

    • سیب زمینی بامیه ای - سیب زمینی دوشس طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

      طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

      • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

        آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

        • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

          طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

          • طرز تهیه ورقه

            طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

            • سالاد نخود سبز طرز تهیه سالاد نخود سبز

                مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

              • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

                طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

                • طرز تهیه چیپس کدو پنیری با فلفل طرز تهیه چیپس کدو پنیری فلفلی

                  طرز تهیه چیپس کدو پنیری با طعم فلفل   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز (متوسط نازک حلقه حلقه شده) ۳ عدد اسپری پخت و پز جهت …

                  • سوپ های مقوی برای افطار سوپ های مقوی برای افطار

                    اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                    • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

                      طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

                      • لازانیا لقمه ای به شکل گل لازانیا لقمه ای به شکل گل

                        لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

                        • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

                          طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

                          • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

                              طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

                            • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

                              طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

بالا