دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش
اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید.
آلو قرمز | ۳ کیلوگرم |
نمک | ۳/۴ پیمانه |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه لواشک آلو قرمز :
ابتدا آلوها را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را نصف می کنیم و هسته آنها را جدا می کنیم.
سپس با کاغذ روغنی سینی فر را می پوشانیم و آلو هارا درون سینی قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. ۵دقیقه آخر چک می کینیم که آلو ها نسوزد.
از فر خارج میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم آلو ها خنک شوند
در چند مرحله آلو هارا درون میکسر میریزیم
تا کاملا یک دست شود .
سپس همه پوره را درون ظرفی میریزیم .
ونمک را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا نمک حل شود.
پوره آلو را به قطر نیم سانتیمتر به سینی منتقل میکنیم. سینی را با دو لایه کاغذروغنی(ویا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی می ریزیم و به مدت یک الی سه روز سینی را در آفتاب و یا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. و یا حتی می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم نمودهایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.
پس از خنکشدن لواشکها را بوسیله پیتزابر به اندازه دلخواه برش می دهیم و آن را رول میکنیم.
لواشک ترش و خوشمزه و از همه مهم تر بهداشتی
نوش جان
عالی بود خیلی خوشمزه
عالی بود مرسی از شما
عالیه 👍👌
ببخشید الوهام خیلی خشک میشه و انطوری که لواشکای بازار کمی ضخامت داره و نرمه اینطوری نمیشن در ضمن اگه هم ضخامت لواشکام ضخیم بگیرم حالت بریده بریده و زشت میشن.لطف کنید کمکم کنید. ممنون
سلام دوست عزیز من درست کردم یکم لواشکم سفت شده میشه راهنماییم کنین چیکار کنم نرم بشه
سلام دوست گرامی
یا لایه خیلی نازک پهن کردین یا خیلی گذاشتین بمونه
اگر هنوز خشک نشده
می تونین مقداری دیگه درست کنین و باهاش مخلوط کنین
سلام
شما توی فر خشک کردین ؟ آخه من سعی کردم با فر ، ولی اصلا خشک نشد !!
سلام.
دوست عزیز. آلوها را داخل فر میگذاریم تا از حالت خامی و سفتی دربیاد به عبارتی کمی پخته بشه.
قرار نیست داخل فر خشکشون کنیم.
به جای فر میتونین آلوها رو در قابلمه کمی پخت بدین.
مثل روش تهیه بقیه لواشک ها.