جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش

اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۶ نفر :

آلو قرمز (۳) کیلوگرم
نمک (۳/۴) پیمانه

لواشک آلو قرمز

 

لواشک آلو قرمز

طرز تهیه لواشک آلو قرمز :

ابتدا آلو‌ها را می شوییم و پس از خشک شدن آن‌ها را نصف می کنیم و هسته آن‌ها را جدا می کنیم.

لواشک آلو قرمز

سپس با کاغذ روغنی سینی فر را می پوشانیم و آلو هارا درون سینی قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. ۵دقیقه آخر چک می کینیم که آلو ها نسوزد.

لواشک آلو قرمز

از فر خارج میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم آلو ها خنک شوند

لواشک آلو قرمز

در چند مرحله آلو هارا درون میکسر میریزیم
تا کاملا یک دست شود .

لواشک آلو قرمز

سپس همه پوره را درون ظرفی میریزیم .

لواشک آلو قرمز

ونمک را به آن اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا نمک حل شود.

لواشک آلو قرمز

پوره آلو را به قطر نیم سانتی‌متر به سینی منتقل میکنیم. سینی را با دو لایه کاغذروغنی(ویا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی می ریزیم و به مدت یک الی سه روز سینی را در آفتاب و یا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. و یا حتی می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

لواشک آلو قرمز

پس از خنک‌شدن لواشک‌ها را بوسیله پیتزا‌بر به اندازه دلخواه برش می دهیم و آن را رول میکنیم.

لواشک آلو قرمز

لواشک ترش و خوشمزه و از همه مهم تر بهداشتی

نوش جان

لواشک آلو قرمز

 

 

منابع:دست ساز/سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



۲ دیدگاه

  1. فهیمه می‌گه:

    سلام
    شما توی فر خشک کردین ؟ آخه من سعی کردم با فر ، ولی اصلا خشک نشد !!

    نسیم
    سپتامبر 5th, 2016 12:59
    سلام.
    دوست عزیز. آلوها را داخل فر میگذاریم تا از حالت خامی و سفتی دربیاد به عبارتی کمی پخته بشه.
    قرار نیست داخل فر خشکشون کنیم.
    به جای فر میتونین آلوها رو در قابلمه کمی پخت بدین.
    مثل روش تهیه بقیه لواشک ها.


در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه لواشک آلبالو طرز تهیه لواشک آلبالو

      روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

  • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

     روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

  • انواع لواشک - لواشک انواع آلو طرز تهیه لواشک چند آلو به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه لواشک چند آلو    لواشک یکی از سالم ترین تنقلات و مورد علاقه کوچیک و بزرگه البته اگه توی منزل اونو درست کنین. بهترین، سالم‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین روش برای …

  • انواع لواشک - طرز تهیه لواشک هندوانه طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

    لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

  • انواع لواشک - طرز تهیه لواشک توت فرنگی طرز تهیه لواشک توت فرنگی

    لواشک توت فرنگی، خوش عطر و خوش طعم   توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک …

  • انواع لواشک - لواشک هفت میوه طرز تهیه لواشک هفت میوه به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه لواشک هفت میوه   لواشک های میوه ای از آن دسته خوراکی هایی هستند که اکثر افراد در هر سنی به آن علاقه دارند . لواشک هفت میوه که در ادامه …

  • طرز تهیه لواشک کیوی طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

    لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

  • mihanstar.com-pics-123 طرز تهیه لواشک آلو

        درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و می‌تونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی …

  • طرز تهیه لواشک انبه خانگی طرز تهیه لواشک انبه خانگی

     لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

  • طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا طرز تهیه لواشک تمشک با طعم لیمو و نعنا

    لواشک تمشک با طعم نعنا و لیمو مواد اولیه برای تهیه لواشک تمشک : تمشک (سیاه) ۳ فنجان برگ نعنا ربع فنجان عسل ربع فنجان آب لیمو ۲ ق.غ تراشه های پوست لیمو ۲ ق.غ …

مطالب قبلی این بخش
  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

    • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

      دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

      • طرز تهیه لواشک انبه خانگی طرز تهیه لواشک انبه خانگی

         لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

        • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

          دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

          • مربا توت فرنگی طرز تهیه مربا توت فرنگی

                آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

            • طرز تهیه خیار شور یک روزه , خیار شوری فوری طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)

              طرز تهیه خیار شور یک روزه (خیار شوری فوری)   خیار شور یک روزه فوری شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون …

              • زرشک طرز تهیه مربای زرشک

                طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

                • ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

                  طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

                  • طرز تهیه مربای آلبالو طرز تهیه مربای آلبالو

                    طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

                    • انواع لواشک - طرز تهیه لواشک هندوانه طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی

                      لواشک هندوانه را در منزل درست کنید   لواشک اولین بار در سال ۱۹۸۳ معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن …

                      • مارمالاد سیب کاراملی طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

                          با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن …

                        • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

                          روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

                          • طرز تهیه مربا و شربت آلبالو طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

                              آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

                            • طرز تهیه ترشی به درست کردن ترشی به طرز تهیه ترشی به

                                طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده …

بالا