دوشنبه , ۱۵ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )

 

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم مختلف داره. امروز می خوام دستور پخت این لازانیا قالبی رو بهتون آموزش بدم؛ امیدوارم که خوشتون بیاد.

 

مرحله ۱ –

برای شروع، باید پوسته ی لازانیا رو درست کنید که میشه گفت سخت ترین قسمت کار هست. باید یه قالب گرد و عمیق بردارید و ورقه های لازانیا رو که از قبل آماده کردید، دور تا دور ظرف بچینید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۲ –

حالا قسمت آسون کار شروع میشه، باید لایه های مختلف رو درست کنید!

اول با سس آلفردو و کالباس سالامی شروع کنید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۳ –

بعد از ۳ لایه سس آلفردو ، یه لایه سس پستو بریزید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۴ –

بعد یه لایه پنیر اضافه کنید.

 

تیمپانو لازانیا

مرحله ۵ –

لایه ی بعدی رو با گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی پر کنید.

تیمپانو لازانیا

مرحله ۶ –

بعد از اینکه هر لایه رو درست کردید و ورقه های لازانیا رو روش چیدید، همه ی لایه ها رو یه کم با دست به سمت پایین فشار بدید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۷ –

به نظر من که این غذا بدون پنیر ریکوتا، لازانیا نمیشه! پس یه لایه پنیر ریکوتا هم اضافه کنید.

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۸ –

روی آخرین لایه، با قلم مو یه کم سس آلفردو بزنید که مثل چسب عمل کنه و ورقه های لازانیا رو به هم بچسبونه.

بعد از اون هم لازانیا رو داخل فر بذارید و بپزید.
تیمپانو لازانیا

مرحله ۹ –

وقتی لازانیا رو برش بزنید، می تونید لایه های رنگارنگش رو ببینید.

نوش جان!

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

 

 

kardasti.net



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه لازانیا نخود سبز طرز تهیه لازانیا نخود سبز

    طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

  • طرز تهیه لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات طرز تهیه لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات

    طرز تهیه لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه فرنگی ۲ قاشق …

  • لازانیا با گوشت چرخ کرده

    لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

  • لازانیا با ژامبون گوشت

    لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

  • لازانیا لقمه ای به شکل گل لازانیا لقمه ای به شکل گل

    لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

  • لازانیا - لازانیای اسفناج طرز تهیه لازانیای اسفناج

    طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

  • طرز تهیه مینی لازانیا اسفناج طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

        طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

    • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

      • طرز تهیه رزت ژامبون - فست فود - شام تولد آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

        روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

        • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

          دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

          • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

            طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

            • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

              دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

              • طرز تهیه شنیسل مرغ

                  شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

                • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

                  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

                    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

                    • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

                      سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

                      • سالاد ماکارونی مدیترانه ای طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای

                        طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای   سالاد ماکارونی مدیترانه ای با پاستای فارفاله تهیه می شود اما می توانید از فرم های دیگر پاستا به سلیقه خود استفاده نمایید. در طعم آن اثری نخواهد داشت. …

                        • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

                          دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

                          • طرز تهیه ماست و موسیر , خواص موسیر طرز تهیه ماست موسیر خانگی

                            روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …

                            • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی - خشک کردن گوجه فرنگی طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

                                طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

بالا