جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


قهوه اسپرسو ایتالیایی

دستور تهیه قهوه اسپرسو با قوری موکا

قهوه اسپرسو قهوه ای غلیظ است که بعد از یک غذای خوب ، بهترین نوشیدنی گرم محصوب می شود. اسپرسو یک قهوه‌ی اصیل ایتالیایی است که دو تا سه برابر قهوه‌های دیگه کافئین دارد و حالا در همه دنیا جزء پرطرفدارترینهاست.

شاید دیده باشید بعضی از کافه‌ها و یا حرفه‌ای‌ها قبل از نوشیدن اسپرسو یه شات آبِ خنک می‌خورند؟ دلیلش اینِ است که می‌خواهند مزه‌ی دهنشان عوض شود و مزه‌ی اسپرسو رو با همه‌ی دل و جان حس کنند.
معمولا اسپرسو را مانند بسیاری از قهوه های دیگر بدون شکر و در صورت تمایل با یک شکلات کوچک می خورند.

 

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

 

برای درست کردن یک فنجان اسپرسو باید دستگاه قهوه‌ساز مخصوص داشته باشید. اصول کار دستگاه اسپرسو ساز این است که آبِ جوش را با فشار خیلی زیاد از بین دانه‌های قهوه‌های آسیاب شده ریز می‌گذراند. در بعضی مدلهای دستگاه، دانه‌های قهوه را به صورت درشت در دستگاه می‌ریزید و دستگاه عملیات آسیاب کردن را هم خودش برایتان انجام می‌دهد.

موکا یک دستگاه اسپرسو یاز خانگی است. لازم به توضیح نیست که کیفیت دستگاه اسپرسو ساز در تهیه قهوه بسیار موثر است، پس پیشنهاد می کنیم از یک نمونه خوب استفاده کنید و سراغ دستگاههای اسپرسو ساز چینی نروید!

 

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

آموزش تصویری طرز تهیه اسپرسو

مواد لازم :

قهوه اسپرسو به میزان لازم (تقریبا ۱/۲ قاشق غدا خوری)

 

 

روش تهیه اسپرسو با موکا

مرحله ۱

چون از قوری موکا برا تهیه اسپرسو استفاده می کنیم میزان قهوه و آب بستگی به حجم این قوری دارد که داری اندازه مناسب برای یک نفر تا ۱۲ نفر می باشد. برای استفاده از این ماشین به یک وسیله حرارتی مثل اجاق گازی یا برقی نیاز است که مراحل تولید قهوه با استفاده از انرژی حرارتی این وسایل حرارتی تولید می‌گردد.

مرحله ۲

یک قوری قهوه‌ساز اسپرسو از سه بخش اصلی تشکیل شده است:

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

سه قسمت قوری موکا

۱- محفظه نگهدارنده آب: این محفظه که در بخش زیرین قرار دارد، وظیفه نگهداری آب را بر عهده دارد. آب در این ظرف داغ شده و با فشار به سمت سبد قهوه رانده می‌شود.

۲- سبد قهوه: این محفظه دارای دو بخش می‌باشد، یکی محفظه دایره‌ای شکل که قهوه آسیاب شده را درون آن می‌ریزند و دوم لوله‌ای متصل به محفظه سبد که در زیر آن جای دارد. این لوله در هنگام بسته شدن کامل قهوه‌ساز، درون آب درون محفظه نگهدارنده آب فرو می‌رود.

۳٫ ظرف فراورده این ظرف که در بالای سیستم جای می‌گیرد و دارای یک دسته نیز می‌باشد وظیفه نگهداری نوشیدنی قهوه تولید شده را بر عهده دارد. در کف این ظرف فیلتری موجود است که دقیقا” در بالای سبد قهوه قرار می‌گیرد. میانه این ظرف لوله‌ای است که نوشیدنی تولید شده از آن گذر کرده و نهایتا” درون ظرف سر ریز می‌شود

مرحله ۳

ابتدا محفظه نگهدارنده آب را با آب پر می کنیم.

 

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

محفظه نگهدارنده آب را با آب پر می کنیم

بعد داخل سبد قهوه را با اسپرسو پر می کنیم.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

قهوه را داخل سبد قهوه می ریزیم برای هر شات ۷ گرم

با انتهای قاشق آن را فشار می دهیم ، که برای هر شات اسپرسو حدود ۷ گرم یا ۱/۲ قاشق غذا خوری قهوه لازم است.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

با پشت قاشق قهوه ها را بهم فشرده می کنیم

مرحله ۴

سپس سه قسمت قوری را روی هم سوار می کنیم.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

سه قسمت را روری هم سوار می کنیم

روی حرارت قرار می دهیم تا بعد از بجوش آمدن آب بخار آب از سبد قهوه عبور گرده و سپس اسپرسو در مرحل نهایی داخل محفظه نگهدارنده جمع می شود.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

قوری مکا را روی گاز می گذاریم تا بجوش بیاید

مرحله ۵

در این مرحله اسپرسو آماده سرو می باشد.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

بعد ار بجوش آمدن آب اسپرسو آماده داخل محفظه نگهدارنده جمع می شود

اسپرسو پایه ی برای نوشیدنی های دیگر مانند اسپرسو برج ، کاپوچینو ، قهوه مکا می باشد.

قهوه اسپرسو ایتالیایی, قوری موکا

اسپرسوی تهیه شده با قوری موکا

 

اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به دیگر قهوه ها دارد نوش جان

نوش جان

 

 

منابع: سه نشانه/ویکی درینک/مواد لازم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب , طرز تهیه کف شیر, تزیین قهوه با خامه تزیین قهوه با کف شیر به شکل قلب

      طرز تهیه کف شیر و تزیین قهوه به شکل قلب   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر به میزان لازم خلال دندان ۱ تا ۲ عدد خامه به میزان دلخواه   برای …

  • نوشیدنی های چاق کننده , معجون چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده و مقوی

    ۶ نمونه از نوشیدنی های چاق کننده نوشیدنی های چاق کننده ای را در این مطلب به شما معرفی می‌کنیم، البته نباید به جای غذا خوردن فقط از این نوشیدنی‌های چاق کننده استفاده کنید، در این …

  • دم کردن چای ترفندهای دم کردن چای

      نکات جالب و کاربردی برای دم کردن چای    نکات: ۱) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن …

  • قهوه ترک حرفه ای قهوه ترک خوشمزه : روش تهیه قهوه ترک حرفه‌ای و بی نقص

     چگونه قهوه ترک با طعمی خوشمزه دم کنیم قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. …

  • دمنوش‌های مفید برای سلامتی, دمنوش‌های گیاهی, دمنوش فلفل سیاه, فلفل سیاه, دمنوش آویشن, آویشن, مریم گلی, گیاه مریم گلی, دمنوش گیاه مریم گلی, پوست پرتقال, خواص پوست پرتقال, دمنوش بادرنجبویه, بادرنجبویه دمنوش های مفید و پرخاصیت ۲

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۲   در قسمت اول این مطلب، در مورد چند دمنوش پرخاصیت صحبت کردیم که بدون تحمیل کالری به بدن باعث تسکین برخی از بیماری‌ها مانند آرتریت و گرفتگی …

  • کاپوچینو, نوشیدنی, نوشیدنی گرم, طرز تهیه نوشیدنی گرم ,طرز تهیه کاپوچینو ,روش تهیه کاپوچینو ,دستور تهیه کاپوچینو, آموزش تهیه کاپوچینو ,کاپوچینو خانگی طرز تهیه کاپوچینو

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری آب ۱قاشق غذاخوری (گرم) زعفران ۱چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱چهارم قاشق …

  • Mocha Java موکا جاوا / طرز تهیه موکا جاوا Mocha Java

    روش آماده کردن نوشیدنی  موکا جاوا مواد لازم برای تهیه موکا جاوا قهوه فوری : ۱ پیمانه شکر : ۲ قاشق سوپ‌خوری( برای آشنایی با واحد های اندازه گیری در آشپزی کلیک کنید ) شکلات …

  • طرز تهیه نسکافه کلاسیک طرز تهیه نسکافه کلاسیک

      طرز تهیه نسکافه کلاسیک   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۱ نفر : بستنی وانیلی نصف لیوان نسکافه (درسته و نکوبیده (برای تزیین)) ۲قاشق چایخوری آب جوش ۱ چهارم فنجان یخ ۵ قطعه کوچک …

  • منوش‌های گیاهی, خواص دمنوش‌های گیاهی, خاصیت دمنوش‌های گیاهی, خواص چای سیاه, خاصیت چای سیاه, دمنوش چای سبز, واص دمنوش چای سبز, دمنوش نعنا, خواص دمنوش نعنا, دمنوش بابونه, خواص دمنوش بابونه دمنوش های مفید و پرخاصیت ۱

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۱   دمنوش‌ ها جزو نوشیدنی‌های سالم هستند که بدون تحمیل کالری باعث ایجاد احساس آرامش و همچنین درمان خیلی از ناخوشی‌ها از آرتریت گرفته تا دل درد می‌شوند. …

  • چای بابونه , خواص دارویی چای بابونه چای بابونه و تأثیر آن در درمان بیماریها

    درمان بیماری ها با چای بابونه چای بابونه بهترین تقویت کننده برای افزایش سلامتی بدن انسان می باشد. بابونه یک گیاه فوق العاده است؛ تقویت کننده مغز و اعصاب و قوای جنسی است، سلامت معده را …

مطالب قبلی این بخش
  • منوش‌های گیاهی, خواص دمنوش‌های گیاهی, خاصیت دمنوش‌های گیاهی, خواص چای سیاه, خاصیت چای سیاه, دمنوش چای سبز, واص دمنوش چای سبز, دمنوش نعنا, خواص دمنوش نعنا, دمنوش بابونه, خواص دمنوش بابونه دمنوش های مفید و پرخاصیت ۱

      دمنوش های مفید برای سلامتی ۱   دمنوش‌ ها جزو نوشیدنی‌های سالم هستند که بدون تحمیل کالری باعث ایجاد احساس آرامش و همچنین درمان خیلی از ناخوشی‌ها از آرتریت گرفته تا دل درد می‌شوند. …

    • شربت گل بنفشه, رفع عطش طرز تهیه شربت گل بنفشه برای رفع عطش تابستان

      رفع تشنگی با شربت گل بنفشه طبیعی و خنک شربت گل بنفشه یا گل ختمی یه شربت خیلیییی خوشرنگ و خوشمزه س که خواص بسیار زیادی داره.این شربت برای رفع عطش واقعا مناسبه. تب بر قوی هستش و یه …

      • fo1389 شربت لیموناد

        شربت لیموناد   مواد لازم : یخ :  ۵۰۰ گرم لیمو تازه :  ۱  عدد درشت و یا ۲ عدد ریز ( لیموی جنوب) آب لیمو تازه  : ۱۰۰ سی سی ( یک فنجان ) …

        • رفع عطش و تشنگی نوشیدنی های عالی برای رفع عطش و تشنگی

          نوشیدنی هایی مفید برای رفع عطش در تابستان یکی از مهمترین روش های درمانی برای رفع عطش و تشنگی ، خوردن شربت های سنتی است. فصل گرما که فرا می ‌رسد مصرف نوشیدنی ‌های خنک نیز …

          • طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی

            طرز تهیه اسموتی سیب و کیوی آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : سیب ۱ عدد (کوچک – بدون پوست و خرد شده) کیوی ۱ …

            • طرز تهیه شکلات گرم وانیلی

              طرز تهیه شکلات گرم وانیلی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲۴ نفر: مارشمالو به مقدار لازم (اختیاری) شیر  ۶ لیتر پودر کاکائو ۲۵۰ گرم(تلخ) شکلات …

              • طرز تهیه دمنوش گل سرخ - رز چای طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رزچای)

                طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رز چای)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : گل محمدی (بصورت خشک شده)۱ قاشق غذاخوری چای سیاه یا چای سبز ۱ قاشق غذاخوری …

                • دمنوش‌های مفید برای سلامتی, دمنوش‌های گیاهی, دمنوش فلفل سیاه, فلفل سیاه, دمنوش آویشن, آویشن, مریم گلی, گیاه مریم گلی, دمنوش گیاه مریم گلی, پوست پرتقال, خواص پوست پرتقال, دمنوش بادرنجبویه, بادرنجبویه دمنوش های مفید و پرخاصیت ۲

                    دمنوش های مفید برای سلامتی ۲   در قسمت اول این مطلب، در مورد چند دمنوش پرخاصیت صحبت کردیم که بدون تحمیل کالری به بدن باعث تسکین برخی از بیماری‌ها مانند آرتریت و گرفتگی …

                  • رفع عطش , رفع تشنگی , نوشیدنی سنتی رفع عطش روزه دارن با نوشیدنی های سنتی

                    نسخه‌های سنتی برای رفع عطش روزه داران برای رفع عطش هیچ چیز بهتر از نوشیدنی های سنتی و طبیعی نیست ، خصوصا برای روزه داران در هوای گرم این روزها. روزه‌داران با نوشیدن این شربت …

                    • طرز تهیه شیر موز با توت فرنگی

                          مواد لازم: موز : ۱ عدد توت فرنگی : ۸ عدد عسل : ۲ قاشق سوپ خوری شیر : ۲ پیمانه بستنی وانیلی : ۲ اسکوپ   طرز تهیه: برای تهیه شیر موز …

                      • طرز تهیه شربت سکنجبین - فواید سکنجبین طرز تهیه شربت سکنجبین

                        طرز تهیه شربت سکنجبین   زکریای رازی گفته است: نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیار دارد. یکی از منافع سکنجبین آن است که چون آن را با یخ خنک کرده و بنوشند، صفرا را می‌برد و …

بالا