سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد .

 

برای تهیه قارچ شکم پر مواد مختلفی میشه استفاده کرد که به ذائقه افراد بستگی داره. در ادامه روش تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی را خواهید دید که برای تهیه اون از زیتون ، گوجه فرنگی ، خرده های نان و پنیر و سیر استفاده شده .

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۱۲ نفر : 
روغن به میزان لازم
قارچ (تازه و بزرگ) قارچ ۱۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی (بزرگ و خرد شده) گوجه فرنگی ۱ عدد
زیتون (خرد شده) یک چهارم پیمانه
خرده های نان دو قاشق غذا خوری
پنیر فتا ۲ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده ۲ حبه
پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸قاشق چای خوری

 

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی:
برای تهیه این قارچ شکم پر ابتدا فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
تابه مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
ساقه های قارچ را جدا کنید. سطح خارجی آنها را با روغن زیتون چرب کنید. سپس آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را سروته روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.
در یک کاسه گوجه‌فرنگی، زیتون، خرده های نان، پنیر فتا، سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
از مخلوط آماده شده داخل شکم قارچ ها بریزید. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
امیدوارم از قارچ شکم پر یونانی خوشتون اومده باشه .

نوش جان.

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

    طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه قارچ سوخاری در فر طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

    طرز تهیه قارچ سوخاری در فر   مواد اولیه برای ۲ نفر : قارچ تازه۱۰ عدد آرد سفید۱پیمانه آرد ذرت۱/۲ پیمانه پکینگ پودر۳/۴ قاشق چایخوری نمک۱/۴ قاشق چایخوری آب۱ پیمانه پودر سوخاری۲ پیمانه    ** نکته **  قابل …

  • 4587 طرز تهیه تست قارچ خامه ای

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …) روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری کره ۱ …

  • طرز تهیه کوکوی قارچ طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

    طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

  • قارچ شکم پر تهیه قارچ شکم پر به سه روش

    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

  • خوراکی های خوشمزه با قارچ نمونه غذاهای خوشمزه با قارچ

      ۵ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با قارچ   قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.مطالعات اخیر در مؤسسه های تحقیقاتی غربی بیان می کند که …

  • طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی

    طرز تهیه قارچ شکم پر ایتالیایی قارچ شکم پر ایتالیایی هم مثل سایر قارچ های شکم پر غذایی بسیار خوش طعم و با ظاهری شیک و زیبااست که آماده کردن آن هم سریعه و هم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ساندویچ هات داگ مارپیچی طرز تهیه ساندویچ هات داگ مارپیچی

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: زرده تخم مرغ به میزان لازم روغن ۲قاشق غذاخوری سوسیس  ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک …

    • طرز تهیه هات داگ پنیری معطر با خمیر فیلو طرز تهیه هات داگ پنیری معطر با خمیر فیلو

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سوسیس  ۸عدد (کوکتل) پنیر چدار ۱لیوان خمیر فیلو ۸عدد (آموزش تهیه موجود است) …

      • مینی پیتزا - مینی پیتزای اسفناج و پنیر مینی پیتزا – مینی پیتزای اسفناج و پنیر

        طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر   مینی پیتزای اسفناج و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت و بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیتزا یکی از فست فودهای مورد علاقه مردم دنیاست که …

        • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی) طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

          • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

            • خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا پوک,دستور تهیه خمیر پیتزا ,خمیر پیتزا خانگی, روش تهیه خمیر پیتزا, آموزش تهیه خمیر پیتزا ,پیتزا خانگی طرز تهیه خمیر پیتزا پوک

                  آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه : آب ۲لیوان (کاملا ولرم) زرده تخم مرغ ۳عدد پودر خمیر مایه ۳قاشق چایخوری آرد ۵لیوان شکر ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری روغن مایع …

              • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

                طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

                • طرز تهیه اسنک با نان های بیات , اسنک , فست فود , میان وعده ساده طرز تهیه اسنک با نان های بیات

                  یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …

                  • نان تست فرانسوی  ,فرنچ تست, نان تست ,طرز پخت نان تست فرانسوی, طرز تهیه فرنچ تست , طرز تهیه نان تست فرانسوی ,روش تهیه نان تست فرانسوی,دستور تهیه نان تست فرانسوی طرز تهیه نان تست فرانسوی (فرنچ تست)

                    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : شکر دانه ای ۱/۴ فنجان ۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده) شیر  نصف فنجان ۱۲۰ …

                    • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

                       ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

                      • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

                        آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …

                        • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

                            پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

                          • طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

                            طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

                            • طرز تهیه پیتزا هاوایی , طرز پخت پیتزا هاوایی طرز تهیه پیتزا هاوایی

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

بالا