طرز تهیه شیرینی گل رویایی همراه با فیلم آموزشی
امروز براتون یک شیرینی زیبا و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان عید انتخاب کردیم. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی گل رویایی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گل رویایی
کره ١۵٠گرم
پودر شکر ٧٠گرم
تخم مرغ ١ عدد
وانیل. ١/٨ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ١٠گرم
پودر گردو ۵٠گرم
آرد ٢۴٠ گرم
شکلات سکه اى ۴٠_۵٠ عدد
طرز پخت شیرینی گل رویایی
ابتدا کره، پودرشکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقى به مدت یک دقیقه بزنید.
سپس پودرکاکائو، پودر گردو و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.
در صورت چسبناک بودن خمیر شیرینی گل رویایی آرد مازاد اضافه نمایید.
فر را روى حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت یا ١٨٠ درجه سانتى روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.
خمیر شیرینی گل رویایی را به ضخامت ۴_٣ میلى متر باز کرده ، با قالب شکل گل به قطر ۵ سانتى متر قالب بزنید و در سینى چرب نشده بچینید.
وسط خمیرها یک عدد شکلات سکه اى بگذاریدو با دست کمى فشار دهید.
سینى را داخل فر قرار دهید تا به مدت ٢٠_١۵ دقیقه بپزد سپس شیرینى ها را از فر در آورده و پس از سرد شدن از سینى جدا کنید.
می توانید روی شیرینی گل رویایی را با پودر پسته تزیین نمایید.
برگرفته از کتاب شیرینی سنتى و مدرن سمیرا جنت دوست
فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی گل رویایی