دستور تهیه شیرینی گل رز با سیب
شیرینی گل رز با سیب را می توانید با خمیر هزار لا یا با خمیر پیراشکی و پیتزا هم درست کنید. این شیرینی شیک و زیبا را تهیه کرده و به عنوان عصرانه یا در مهمانی ها و جشن ها سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گل رز :
سیب قرمز ۲ عدد
خمیر هزار لا به مقدار لازم
آب لیموترش نصف یک عدد لیمو
آب یک لیوان
دارچین به مقدار لازم
مارمالاد دلخواه به مقدار لازم
پودر قند برای تزیین
طرز تهیه شیرینی گل رز با سیب :
سیب ها را از وسط نصف کرده و برشهای نازک می زنیم.
برش های سیب را در کاسه ای ریخته و آبلیمو و آب را به آن اضافه می کنیم.
آن را به مدت ۴ دقیقه در مایکروویو قرار می دهیم. این کار باعث می شود که رنگ سیبها تغییر نکند.
سپس سیبها را در آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود.
خمیر هزارلا را پهن کرده و به صورت نوار می بریم.
سیبها را روی خمیر هزار لا چیده و مارمالاد را با مقدار کمی آبجوش رقیق کرده و روی آن مالیده و کمی دارچین روی آن می پاشیم.
خمیر و سیب را رول می کنیم تا شکل رز شود.
دو طرف خمیر را می چسبانیم.
در قالب کاپ کیک گذاشته و با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.
شیرینی ها را با پودر قند تزیین میکنیم.
منابع : مجله ایران / لاپلاس