طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه
شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد و حوشمزه رو یادبگیرین.
مواد اولیه :
آرد (به اندازه ای که به دست نچسبد) به مقدار لازم
پودر قند ۱ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
رویه شیرینی :
پودر قند۱ ق چ
شیر ۱ ق چ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه شیرینی کره ای:
در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود ۱۵ دقیقه کافیست .
سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی پف دار شود .
حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم .
حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود .
بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .
برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .
و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .
شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان
sooran.com
ببخشید اسم این شیرینی چی هست؟