یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی

شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی صبحانه میل کنین.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای پیچ :

خمیر جادویی
کره آب شده: ۱۵۰ گرم

کشمش و شکر: به میزان لازم

رنده پوست لیمو ترش: یک ق س سر پُر

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

بهبود دهنده: ۱/۴ قاشق چایخوری

شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی

طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ :

خمیر را بعد از ور آمدن به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید. هر چانه را به شکل مستطیل ۲۰×۸ باز کنید.

سطح خمیر را با برس کره مالیده یک طرف طول خمیر کمی شکر و کشمش بریزید.

خمیر را از عرض تا بزنید حالا یک مستطیل ۲۰×۴ خواهید داشت. خمیر را رول کرده داخل قالب ترجیحاً پیرکس بچینید.

تمام چانه ها را به همین ترتیب درست کرده با فاصله در قالب بچینید.

حدود ۱۷ تا ۱۸ تا چانه خواهید داشت پس اندازه ظرف را مناسب انتخاب کنید.

حتما باید بین رولها فاصله کافی برای پف کردن باشد.

ظرف را نیم ساعت کنار بگذارید تا رولها پف کنند. روی آنها را ۱۵۰ گرم کره آب شده بدهید کف قالب کاملا با کره پوشیده میشود.

روی رولها کمی شکر پاشیده در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طبخ کنید.

هنگام طبخ ظرف آبی کف فر قرار دهید تا بخار حاصله شیرینی را نرم نگهدارد. ته شیرینی ها باید به رنگ قهوه ای روشن در بیاید. در صورت نیاز با گریل روی شیرینی را طلایی کنید.

در صورت دلخواه شکر خمیر جادویی را برای این شیرینی بیشتر کنید.

رنده پوست لیمو، بیکینگ پودر و بهبود دهنده را هنگام تهیه خمیر جادویی به آن اضافه کنید.

عطر و طعم این شیرینی را کره و رنده پوست لیمو بسیار مطبوع میکند.

کیفیت شیرینی پیچ کره ای مانند نان فانتزی و شیرینی دانمارکی میباشد.

با توجه به یکسان نبودن حرارت فرها بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ته شیرینی ها را چک کنید.شاید زمان کمتری برای طبخ لازم باشد.

 

دستور تهیه خمیرجادویی

مواد لازم:

آرد: ۳ لیوان
خمیر مایه: ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر یا آب :۱ لیوان
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

نکته:

انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هستش.

موفق باشید.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی مخصوص روز عشق,طرز تهیه شیرینی قلبی شکل طرز تهیه شیرینی قلبی برای روز عشق

    دستور تهیه شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین و روز عشق   این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، …

  • شیرینی مربایی - بیسکویت مربایی شیرینی مربایی عصرانه خوشمزه

        روش پخت شیرینی مربایی   شیرینی مربایی عصرانه ای لذیذ و خوشمزه برای دورهمی های خانوادگی و دوستانه است . دستورهای مختلف شیرینی مربایی را امتحان کردم ولی هیچکدام را نپسندیدم به این خاطر …

  • شیرینی پتی فور دورنگ طرز تهیه پتی فور دو رنگ

    طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

  • طرز تهیه شیرینی شکری طرز تهیه شیرینی شکری خوشمزه

    روش پخت شیرینی شکری برای نوروز    مقدار کالری موجود در هر شیرینی شکری حدود ۴۵ کیلو کالری میباشد. با این مقدار مواد حدود ۸۰ عدد شیرینی شکری خواهیم داشت.  این شیرینی مناسب پذیرایی عید …

  • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • طرز تهیه اسلایس گردویی طرز تهیه اسلایس گردویی

        روش تهیه اسلایس گردویی   اسلایس گردویی به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسری مقوی و خوش طعم برای روزهای روزه داری ماه رمضانه . با ما همراه باشین تا روش …

  • شیرینی شکری کره ای طرز تهیه شیرینی شکری کره ای

    دستور پخت شیرینی شکری کره ای  شیرینی شکری کره ای ، یک شیرینی خشک ترد و خوشمزه است. با تهیه این شیرینی، دهان خود و میهمانانتان را در ایام نوروز شیرین کنید.   مواد لازم: روغن …

  • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

    آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

  • شیرینی کرکی , نان کرکی طرز تهیه شیرینی کرکی/ شیرینی نایینی برای عید

    دستور تهیه شیرینی کرکی یا نان کرکی شیرینی محلی نائین   شیرینی کرکی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و مقوی  نایین است که طرفدارانی بسیاری هم دارد. این شیرینی را به راحتی در فر …

  • طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت

    روش تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت   شیرینی تر همیشه طرفدار داره پس چه بهتر که بشه اونو سریع و بدون پخت درست کرد. در مطلب امروز روش تهیه شیرینی تر شکلاتی بدون …

مطالب قبلی این بخش
  • حلوا خرمایی طرز تهیه حلوا خرمایی ویژه ماه رمضان

    دستور پخت حلوا خرمایی برای ماه رمضان حلوا خرمایی را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.   مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی : آرد یک لیوان (آرد سفید …

    • طرز تهیه کیک بادامی طرز تهیه کیک بادامی با بافتی نرم

      دستور پخت کیک بادامی  امروز در بخش آموزش شیرینی پزی مجله تصویر زندگی دستور تهیه کیک بادامی را براتون انتخاب کردیم. این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزس. حتما یک بار هم شده اون رو …

      • تزیین زیبای کیک تولد - تزیین کیک تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو

        تزیین زیبای کیک تولد به شکل توتورو   تزیین زیبای کیک تولد به شکل انیمیشین ژاپنی توتورو. توتورو، روح جنگلی دوست داشتنی و یک شخصیت مورد علاقه همه و یکی از بهترین و خوشمزه ترین …

        • طرز تهیه محلبی طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

          طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

          • طرز تهیه ژله بستنی پرتقالی طرز تهیه ژله بستنی پرتقالی

              طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی   امروز براتون طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی را آماده کردیم. این دسر مجلسی، ظاهری زیبا و طعمی به یادموندنی داره . درست کردنش هم راحته.   …

            • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

              دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

              • حلوا کادویی, حلوا مجلسی ,حلوا برای افطار طرز تهیه حلوا کادویی زیبا و شیک

                دستور پخت حلوا کادویی حلوا کادویی زیبا و شیک که با گل های رز تزیین شده ، بسیار خوش طعم و خوشمزه و بهترین دسر برای مهمانی های افطار است. برای تهیه این حلوا کادویی زیبا و شکیل ابتدا حلوای …

                • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

                  دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

                  • آموزش شیرینی پزی, آموزش پخت کیک, کیک ,کیک شیفون, طرز پخت کیک شیفون, کیک تولد ,رولت, طرز تهیه کیک,کیک مناسب رولت,دستور پخت کیک ,روش تهیه کیک طرز تهیه کیک شیفون

                    کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

                    • پاناکوتای انار دسر شب یلدا پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز

                        پاناکوتای انار دسر یلدایی و وسوسه انگیز  پاناکوتای انار از دسرهای خوشمزه و وسوسه انگیز شب یلدا ست. شبی که میشه در کنار خانواده و دوستان به یکی از خاطره انگیزترین شب های زندگی …

                      • طرز تهیه قطاب خانگی طرز تهیه قطاب خانگی + فیلم آموزشی

                          آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در …

                        • طرز تهیه چیز کیک آلبالو طرز تهیه چیز کیک آلبالو

                          طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …

                          • ژله به شکل هویج طرز تهیه ژله به شکل هویج

                              ابده جالب برای ساخت ژله به شکل هویج   قبلا آموزش های تهیه ژله در انواع طرح ها و شکل ها تقدیمتون شده بود. آموزش امروز ابتکار جالبیه برای تهیه ژله به شکل هویج …

                            • نان همبرگر پلنگی , نان پلنگی طرز تهیه نان همبرگر پلنگی / نان پلنگی

                              دو روش تهیه نان همبرگر پلنگی نان همبرگر پلنگی با به اختصار نان پلنگی برای صبحانه و عصرانه و انواع ساندویچ مناسب است.  این نان دارای رویه ای کرپسپی و ترد است و داخلش بافتی نرم و …

بالا