سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی شیرینی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی

قرابیه نوعی کلوچه سنتی و از سوغاتی های مخصوص تبریز است. قرابیه انواع مختلفی دارد مانند قرابیه بادامی ، پسته ای ، نارگیلی و … در ادامه روش تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی را خواهید دید.

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی

مواد لازم برای تهیه قرابیه پرتقالی

۲ عدد تخم مرغ

۱۲۵ گرم مارگارین یا کره

۱/۵ لیوان شکر

۱ پاکت بکینگ پودر (۱۰ گرم و یا ۲.۵ قاشق چای خوری)

رنده پوست ۱عدد پرتقال

آب یک پرتقال

آرد به مقدار لازم

۱ لیوان شکر برای غلتاندن در آن

 

طرز پخت قرابیه پرتقالی

ابتدا کره را مدتی در دمای محیط بگذارید. سپس تخم مرغ ، روغن ، شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد آب پرتقال و رنده پرتقال را اضافه می کنیم.

آرد و بکینگ پودر الک شده را با کنترل و کم کم اضافه کنید. اگر آرد زیاد بریزید قرابیه خشک می شود.

خمیر نرمی مثل نرمه گوش بدست آورید. بعد از خمیر شیرینی، به اندازه گردو برداشته گرد کنید و رویش را در شکر بغلتانید.

داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه روی قرابیه کمی سرخ شود بپزید.

بعد از سرد شدن شیرینی قرابیه پرتقالی آنها را از سینی بردارید.

 

نوش جان

طرز تهیه شیرینی قرابیه پرتقالی شیرینی تبریزی مخصوص عید نوروز

 

منبع:پیج زهرا

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 4,60 از 5)
Loading...