شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


شیرینی عید , شیرینی مارمالادی, بیسکویت دوقلو

طرز تهیه بیسکویت دوقلو / شیرینی عید دو طبقه

 

کم کم به آغاز سال نو و عید نوروز نزدیک می شیم. زمان پخت شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزیه. در این مطلب روش تهیه شیرینی عید دوطبقه یا بیسکویت دوقلو معروف به شیرینی مارمالادی تقدیم شما عزیزان میشه. این شیرینی های خوشمزه با ظاهر زیبایی که دارن برای سفره هفت سین بسیار مناسبن.

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی عید مارمالادی :
تخم مرغ۱ عدد
عسل۱ قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ یک دوم ق.م
مارمالاد به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی عید بیسکویت دوقلو :

۱٫ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود

۲٫آرد را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید ، کره سرد را خرد کنید و به آرد اضافه نمایید سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهید و مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند ( میتوانید از میکسر استفاده کنید اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی میدهد).

۳٫ تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنید و با لیسک به ارامی مخلوط کنید ؛

۴٫جوش شیرین و سرکه را مخلوط کنید و به خمیر شیرینی اضافه نمایید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۵٫ خمیر را با کمک دست به شکل گرد حالت دهید و داخل کیسه فریزر بگذارید ، هواگیری کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید ، پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید سپس خمیر را قالب بزنید ( میتوانید با استفاده از قالب های آماده خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش دهید)

۶٫داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید ، با استفاده از ابزار بخش میانی خمیر را سوراخ کنید ( روی نصف خمیرها را سوراخ ایجاد کنید ، این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد و زیبایی بیشتر هستند ، این سوراخ میتوانید به شکل قلبی کوچک نیز در مرکز کار ایجاد شود)

۷٫سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ – ۸ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ( این زمان بسته به دمای هر فر متفاوت میباشد ) ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناربگزارید تا سرد شوند ، دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید سپس روی توری قرار دهید و سس شکلات را نوار نوار جهت تزیین روی بیسکویت ها بدهید .

 

 

منیع : وب سایت پیمونه



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سبزه عروسکی , سبزه آدمکی آموزش درست کردن سبزه آدمکی

       آموزش درست کردن سبزه آدمکی یا آدمک سبزه به سر    اگه به دنبال سبزه هفت سین جالب برای عید نوروز امسال هستید ، با ما همراه باشید تا روش درست کردن سبزه عروسکی  یا سبزه …

  • کارت پستال نوروز 94,کارت تبریک متحرک سال نو,کارت تبریک متحرک نوروز, کارت پستال فلش,کارت پستال متحرک سال نو, فلش عید نوروز 94,تصاویر متحرک کارت پستال متحرک تبریک عید

      کارت پستال متحرک تبریک عید نوروز ۹۴ کارت ها در فرمت فلش swf هستند و برای مشاهده آنها نیاز به فلش پلیر دارید   در این پست مجموعه زیبایی از کارت های تبریک متحرک …

  • طرز تهیه باقلوا خانگی طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

    دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی …

  • آموزش تصویری ساخت منگوله تخم مرغی آموزش ساخت منگوله تخم مرغی

    آموزش تصویری ساخت منگوله تخم مرغی   منگوله تخم مرغی یک کاردستی عالی برای استفاده از کامواهایی است که از بافتنی‌های شما زیاد آمده است. شاید این تخم‌مرغ‌ها خوراکی نباشند اما بسیار زیبا هستند. از …

  • طرز تهیه شکلات پشمکی , پشمک حاج عبدالله طرز تهیه پشمک حاج عبدالله / شکلات پشمکی

    پشمک حاج عبدالله خانگی / شکلات پشمکی   طرفدار پشمک حاج عبدالله هستید؟ ما به شما یاد می دیم که چطور این شکلات پشمکی های خوشمزه رو خودتون توی منزل یه رنگ و شکل دلخواهتون درست کنین …

  • طرز تهیه باسلوق هندوانه ای طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا

    طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا   باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا …

  • آموزش ساخت ظروف هفت سین با نخ کتان آموزش ساخت ظروف هفت سین با نخ کتان

    آموزش تصویری ساخت ظروف هفت سین با نخ کتان ساخت ظروف هفت سین با نخ کتان آموزش دیگری از سری آموزش های ساخت ظرف هفت سین هست که تقدیم شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی …

  • طرز تهیه شیرینی ماندل بولار طرز تهیه شیرینی ماندل بولار + فیلم | شیرینی عید نوروز | شیرینی سوئیسی

     دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتما آن را بپزید.   …

  • طرز تهیه شیرینی پاپاتیا شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

      روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

  • طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

        سوهان فوری تافی کنجدی   مواد لازم : کنجد : ۱/۴   پیمانه تافی : ۳ عدد بزرگ   طرز تهیه: کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله دو رنگ طرز تهیه ژله دو رنگ مجلسی

    طرز تهیه ژله دو رنگ زیبا و مجلسی   مواد لازم : ژله آلوورا ۱ عدد بستنی لیوانی ۱ عدد ژله آلبالو ۱عدد موز ۵ عدد.   طرز تهیه ژله دو رنگ : جهت تهیه …

    • پاستیل زنجبیلی , پاستیل زنجفیلی طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

      طرز تهیه پاستیل زنجبیلی پاستیل زنجبیلی درست کنید و از خواص بی نظیر زنجبیل بهره مند بشین. به ادامه مطلب توجه کنید تا روش تهیه پاستیل زنجبیلی را براتون توضیح بدم .   مواد لازم برای تهیه پاستیل …

      • طرز تهیه نان کشمشی , شیرینی کشمشی , شیرینی نوروزی طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی + فیلم

            آموزش روش تهیه شیرینی کشمشی خانگی با تصویر و فیلم   شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که معمولا مورد پسند همه می باشد. این شیرینی همراه با چای یا شیر برای عصرانه …

        • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

          دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

          • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

            • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

                دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

              • طرز تهیه کرم کارامل طرز تهیه کرم کارامل

                طرز تهیه کرم کارامل   مواد اولیه : شیر نیم لیتر شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر ۷۰ گرم آب ۲ قاشق سوپخوری آب جوش نصف لیوان   طرز …

                • حلوای سه آرد , حلوا مجلسی طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی

                    دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی  حلوای سه آرد یکی از حلواهای مجلسی و بسیار خوش طعم و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضانه. مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلی توی …

                  • انتقال تصویر روی ژله آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم

                    آموزش تهیه ژله تصویری (نقاشی روی ژله) + فیلم   آموزش طرز تهیه ژله تصویری با تصویر و فیلم. اینی که می بینید کیک نیست ، ژله است! آره!!! نقاشی روی ژله! کنجکاو شدید؟ اصلا …

                    • طرز تهیه سوهان قم طرز تهیه سوهان قم

                      طرز تهیه سوهان قم   تاریخ سوهان سوهان براى اولین بار در قم پخته شده است، از این رو تاریخ پیدایش آن را نیز در قم باید جست وجو کرد. آنطور که در بین سوهانى …

                      • کیک هویج و سیب طرز تهیه کیک هویج و سیب مقوی و لذیذ

                        دستور پخت کیک هویج و سیب  کیک هویج و سیب بسیار مقوی و خوشمزه هست. این کیک را می تونین تو قالب بزرگ به صورت یه تیکه درست کنین، می تونین هم تو قالب های …

                        • نان خرمایی طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

                          روش پخت نان خرمایی ویژه ماه رمضان نان خرمایی را می توانید برای وعده صبحانه با برای میان وعده میل کنید. همچنین میشه در ماه رمضان به عنوان افطار سرو کرد. این نان به شکل های مختلف درست میشه …

                          • دسر آب هویج بستنی طرز تهیه دسر آب هویج بستنی

                              دستور تهیه دسر آب هویج بستنی دسر مجلسی و خوشمزه   دسر آب هویج بستنی دسری خوش طعم و خوشرنگ است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوش طعم را یا بگیرید. …

                            • شیرینی صدفی , شیرینی میدیا طرز تهیه شیرینی صدفی / شیرینی میدیا

                              دستور پخت شیرینی صدفی شیرینی صدفی یا شیرینی مدیا با ظاهری لایه لایه و صدف مانند و طعمی شبیه به زولبیا و بامیه هست. این شیرینی شیک و خوشمزه را برای افطار درست کنین.   مواد …

بالا