سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ

دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه

این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با نوشیدنی داغ یا شیر میل کنین و لذت ببرین. حتی می تونین برای پذیرایی عید نوروز برای مهموناتون سرو کنید.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۱۶ نفر :

آرد (۳۰۰) گرم
نشاسته (۱۲۰) گرم
شکر (۱۵۰) گرم
شیر (۷۰) میلی لیتر
کره (۱۳۰) گرم
زرده تخم مرغ (۱) عدد
اسانس وانیل (۱) قاشق چایخوری
نمک (۱/۳) قاشق چایخوری
بیکینگ پودر (۱/۲) قاشق چایخوری
پودر کاکائو (۱۰) گرم
چیپس شکلات (۲۰) گرم

 

طرز پخت شیرینی دو رنگ :

 

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگابتدا کره نرم شده را به همراه شکر، شیر، اسانس وانیل و زرده تخم مرغ درون یک ظرف گود میریزیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگبا همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگسپس آرد، بیکینگ پودر، نشاسته، نمک را دو مرتبه الک میکنیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگمخلوط شیر و شکر را به آرد اضافه میکنیم و ۳ دقیقه هم میزنیم تا کاملا فرم بگیرد.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ۱/۴ از خمیر را جدا میکنیم . سپس پهن میکنیم و در وسط آن پودرکاکائو و چیپس شکلات که به صورت بن ماری آب کرده ایم مخلوط میکنیم تا کاملا خمیر کاملا یک رنگ شود.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگسپس خمیر هارا به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه با پلاستیک می پوشانیم و درون یخچال میگذاریم
شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگسپس خمیر هارا از یخچال خارج میکنیم و به کمک وردنه صاف میکنیم و بعد به یک مستطیل بلند تبدیل میکنیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگخمیر دوم را مانند خمیر اول به کمک وردنه ابتدا پهن میکنیم و سپس به صورت یک رول در می آوریم و در وسط خمیر اول میگذاریم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگسپس لبه های خمیر را بر روی هم قرار می دهیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ
خمیر را به خوبی بهم می چسبانیم و برعکس میکنیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ
به کمک چاقو خمیر را به اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ
پشت چنگال را بر روی خمیر کمی فشار می دهیم تا ایجاد رد کند

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ
سینی فر را چرب میکنیم ویا با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ
سپس شیرینی هارا از فر خارج میکنیم و می گذاریم تا خنک شود.
 

شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ 

شیرینی دو رنگ آماده سرو است. نوش جان

 

منبع: دست ساز

 

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 11, میانگین امتیاز: 4,45 از 5)
Loading...