جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین

مواد لازم :

سیب بزرگ : ۴ عدد

آرد : یک پیمانه

شیر : یک پیمانه

تخم مرغ : یک عدد بزرگ

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

شکر : ۲ قاشق

پودر دارچین : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب ها رو مطابق تصویر برش بزنید.میتونید از قالب های بیسکوییت و شیرینی برای اینکار استفاده کنید ….

در یه ظرف آرد,بیکینگ پودر,شکر و نمک و یک هشتم قاشق چایخوری دارچین رو مخلوط کنید …. داخل یه ظرف دیگه تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنید و در ظرف سومی کمی شکر و دارچین بریزید ….

حالا محتویات ظرف اول و دوم رو با هم مخلوط کنید و حلقه های سیب رو داخل این خمیر کنید تا دور حلقه کاملا با مواد پر بشه ….

روغن رو در ظرفی داغ کنید و حلقه های آغشته به مواد رو داخل روغن بریزید بهتره روغن زیاد باشه تا حلقه ها شناور بشه تو روغن .. وقتی حلقه ها طلایی رنگ شد ( هر دو طرفش ) اون رو از روغن خارج کرده و داخل یه ظرف که دستمال کاغذی آشپزخونه داخلش هست قرار بدید تا دستمال کاملا روغن اضافی رو بگیره به خودش .

ظرف سوم رو یادتونه؟ مخلوط شکر و دارچین .. حلقه هایی که هنوز گرم هستن و روغنشون با دستمال گرفته شده رو داخل این ظرف قرار بدید تا شکر و دارچین به اونها بچسبه .

حلقه های سیب و دارچین یه انتخاب آسون و خوشمزه برای عصرانه هست که بچه ها هم ازش استقبال خوبی میکنن .

منبع : kaghaz-rangi.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه شیرینی کورابیه طرز تهیه شیرینی کورابیه

    طرز تهیه شیرینی کورابیه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری پودر شکر نصف پیمانه بیکینگ پودر …

  • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

    روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

  • doughnut طرز تهیه دونات خانگی + فیلم

      طرز تهیه دونات خانگی + فیلم   دونات یا پیراشکی یک نوع شیرینی لذیذ آمریکاییه که به سبک های مختلفی تهیه میشه. این میان وعده شیرین و خوشمزه خیلی سیرکنندس و چند ساعتی پاسخگوی …

  • کوکی سیب , شیرینی نوروزی طرز تهیه کوکی سیب / شیرینی نوروزی

    دستور پخت کوکی سیب ، شیرینی نوروزی خوشمزه    کوکی سیب که یک رسپی روسی است ، هم راحت درست میشه و هم  خوشمزه هست. این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.   مواد لازم …

  • شیرینی تاتلی , شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه | شیرینی مخصوص عید نوروز | شیرینی شب یلدا

    دستور پخت شیرینی تاتلی شانه ای ترکی امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر آموزش آشپزی طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه را براتون انتخاب کردیم که یک شیرینی راحت و آسون هست و …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

  • طرز تهیه دست پیچ خرما - تزیین خرما - خرما مجلسی طرز تهیه دست پیچ خرما

    طرز تهیه دست پیچ خرما   مواد اولیه : خرما ۱۲۵ گرم آرد ۱/۵ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱/۴ پیمانه گردو ۱/۴ پیمانه   طرز …

  • شیرینی کرکی , نان کرکی طرز تهیه شیرینی کرکی/ شیرینی نایینی برای عید

    دستور تهیه شیرینی کرکی یا نان کرکی شیرینی محلی نائین   شیرینی کرکی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و مقوی  نایین است که طرفدارانی بسیاری هم دارد. این شیرینی را به راحتی در فر …

  • شیرینی پتی فور دورنگ طرز تهیه پتی فور دو رنگ

    طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

  • شیرینی نخودچی شکلاتی طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی

    دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی     شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص …

مطالب قبلی این بخش
  • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

    دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

    • حلوای شکم پر - تزیین حلوا - حلوای مجلسی طرز تهیه حلوای شکم پر

      طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

      • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

          دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

        • پای شکلات خامه ای , دسر مجلسی طرز تهیه پای شکلات خامه ای / دسر مجلسی

          طرز تهیه دسر پای شکلات خامه ای پای شکلات خامه ای دسر مورد علاقه شکلات دوستان هست. این دسر خوشمزه را حتما امتحان کنید. پیشنهاد میکنم اگه عاشق طعم دسرهای نسکافه ای هستید وقتی شکلات …

          • تزئین کیک به شکل گیتار ,تزیین کیک ,تزیین کیک جالب,تزیین کیک تولد ,تزیین کیک زیبا ,کیک تولد ,کیک عروسی ,تزیین کیک با خامه, تزیین کیک با خمیر فوندانت تزئین کیک به شکل گیتار

            آموزش تصویری تزئین کیک به شکل گیتار   در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله تزئین کیک به شکل گیتار زیبا تقدیم حضورتون میشه . این مدل تزیین سورپرایزی جالب برای دوستداران موسیقی به …

            • ژله خاکشیر و تخم شربتی طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی

              طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی   تخم شربتی و خاکشیر از از شربت های سنتی هستن که برای رفع تشنگی موثرند. در این مطلب با آموزش روش تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی …

              • تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا

                تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا   یلدا یکی از خاطره انگیزترین شبهای ایرانیان است و بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی …

                • طرز تهیه مسقطی خامه ای طرز تهیه مسقطی خامه ای

                  طرز تهیه مسقطی خامه ای   مسقطی یک نوع شیرینی است. مواد اولیه این شیرینی آرد نشاسته است. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و …

                  • طرز تهیه ژله هندوانه ای

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

                    • طرز تهیه و تزیین حلوا طرز تهیه و تزیین حلوا

                      آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

                      • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

                        طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

                        • طرز تهیه دسر شربتی , دسر مجلسی , شیرینی به شکل گل طرز تهیه دسر شربتی به شکل گل

                          آموزش تصویری روش تهیه دسر شربتی به شکل گل   دسر شربتی ، دسری شیک  و خوشمزه است. اگر می خواهید با دسری متفاوت و زیبا از مهمانان خود پذیرایی کنید  با ما همراه شوید تا روش تهیه …

                          • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

                            دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

                            • طرز پخت نان پنجره ای شیرینی نوروزی : نان پنجره ای

                              کام مهمانان نوروزی را با نان پنجره ای شیرین کنید   مواد لازم : گلاب:نصف پیمانه نشاسته:۷۵گرم تخم مرغ:۵عدد شیر سرد:۱پیمانه آرد سفید گندم:۷۵گرم پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم …

بالا