پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه شیرینی ایماجی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

آموزش کامل طرز تهیه شیرینی ایماجی برای نوروز

این دستور امتحان شده و خیلی عالی میشه. برای شیرینی عید هم گزینه مناسبیه چون هم راحت درست میشه و هم ماندگاری بالایی داره با طرز تهیه شیرینی ایماجی در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراه ما باشید.

 

طرز تهیه شیرینی ایماجی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ایماجی

کره یا روغن صاف ۱۶۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

پودر شکر ۱۰۰ گرم

آرد ۲۶۰ گرم

کنجد سفید ۵۰ گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

مرحله اول

پودر شکر( حتما پودر شکر استفاده بشه پودر قند نباشه ) کره و یا روغن صاف قنادی رو به مدت ده دقیقه با همزن می زنیم تا کاملا پوک بشه و رنگ اون کرمی روشن بشه.

بعد تخم مرغ و وانیل رو افزوده و یک دقیقه ی دیگر می زنیم زیاد نباید هم زد فقط در حد مخلوط شدن.

 

مرحله دوم ریختن کنجد

کنجد رو اضافه کرده و خیلی آروم و در حد مخلوط شدن با‌ هم مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم ریختن آرد

آرد رو دو بار الک می کنیم و با نوک انگشتان مخلوط می کنیم. نباید ورز بدیم و زیاد هم بزنیم. فقط در حد مخلوط شدن.

خمیر ما آماده شده نیاز به استراحت هم نداره.

 

مرحله چهارم قالب زدن

خمیر شیرینی ایماجی را بین دو کاغذ روغنی پهن کرده به ضخامت ۵ الی ۷ میلی متر و بعد با قالب دلخواهتون قالب می زنید. داخل سینی فر میگذاریم.

توجه توجه

احتیاجی نیست ظرف را چرب کنید. اصلا نباید چرب بشه. خیلی راحت بعد از قالب زدن میتونید انتقال بدین تو سینی فر با فاصله هیچ مشکلی پیش نمیاد.

میتونید روی شیرینی زرده تخم مرغ مالیده و کنجد یا تخم خرفه بریزید که من تخم خرفه ریختم.

مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.

درجه ۱۷۰ تا ۱۸۰ طبقه وسط فر گرم شده.

 

نکته

بیشتر از این زمان نباید داخل فر باشه چون شیرینی تون سفت میشه.

باید بعد پخت بزارید کاملا شیرینی ایماجی سرد بشه حدود یک ساعت بعد از سینی بزارید داخل ظرف در دار درون یخچال نگهداری شود.

البته تو محیط آشپزخونه هم خوبه ولی برا مدت زمان زیاد داخل ظرف در دار درون یخچال نگهداری شود.

شیرینی ایماجی ماندگاری بالایی داره و برا پذیرایی هم خیلی خوبه.

نوش جان

 

طرز پخت شیرینی ایماجی شیرینی عید نوروز

 

منبع:کانال آشپزان برتر

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 8, میانگین امتیاز: 3,63 از 5)
Loading...