پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای یا شکلات ابرو بادی شیرینی مناسب عید نوروز

  طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای

این شیرینی شکل ابروبادی داره و برای پذیرایی نوروز بسیار مناسب و شیکه. در بخش نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی، با طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای با ما همراه شوید.

این شیرینی خیلی مقوی و خوشمزه هس بخصوص برای بچه ها.

 

مواد لازم برای لایه بیسکویتی

بیسکوییت پتی بور یاساقه طلایی ۱ بسته

کره ۸۰ گرم

کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای لایه ی شکلاتی

شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم که بستگی داره چه ارتفاعی بخواین داشته باشه

کره بادام زمینی ۲ قاشق غذا خوری پر

کره ۱۵ گرم

کره بادام زمینی برای طرح روی شکلات ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای

 

طرز تهیه شکلات بیسکویتی

برای تهیه شکلات بیسکویتی اول بیسکوییت ها را با دست چند تکه کرده داخل میکسر می ریزیم.

بعد کره نرم شده و بادام زمینی نرم شده را اضافه کرده، با میکسر خوب مخلوط می کنیم تا نرم و یکدست بشه.

ته ظرف مورد نظرکاغذ پوستی می گذاریم و مواد بیسکوییتی را داخلش می ریزیم. با پشت قاشق حسابی صافش می کنیم. تا آماده شدنِ لایه روش تو یخچال میگذاریم.

حالا بریم سراغ لایه شکلاتی :

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای

شکلات رو به روش بن ماری کمی ذوب کرده و کره پاستوریزه و کره ی بادام زمینی را داخلش می ریزیم.

دائم بهم می زنیم تا کاملا ذوب و یکدست بشه و بعد میزاریم کمی از حرارت بیفته. سپس روی لایه بیسکوییتی می ریزیم.

۳ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی را به روش بن ماری ذوب می کنیم و روی لایه ی شکلاتی به صورت پراکنده مب ریزیم.

با یک سیخ چوبی به حالت ابرو بادی روی شکلات بیسکوییتی نقش می بندیم.

در آخر به مدت ۲ ساعت تو یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه.

در نهایت با کاغذش از قالب در آورده و با چاقوی تیز به دلخواه برش می زنیم و در ظرف می چینیم.

 

طرز تهیه شکلات بیسکویتی لایه ای یا شکلات ابرو بادی شیرینی مناسب عید نوروز

 

منبع:کانال آشپزی سپیده

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 7, میانگین امتیاز: 4,29 از 5)
Loading...