جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه شنیسل مرغ


طرز تهیه شنیسل مرغ 

شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در خانه بچه دارند پیشنهاد بسیار مناسبی است.

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۵ نفر:

زعفران به میزان لازم (ساییده شده) آرد سفید به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ  ۱ عدد

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پیاز  ۲عدد

مرغ  ۱ عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا استخوانهای مرغ را جدا کنید و با فشار دست آنها را کمی پهن کنید . در ظرفی جداگانه مقداری زعفران آب کرده ، روغن مایع ، آبلیمو ، نمک و آب پیاز ریخته و مرغ ها را در آن ۳ یا ۴ ساعت بخوابانید. بعد از گذشت زمان فیله ها را در آرد بغلتانید و در ظرفی جدا گانه تخم مرغ را کمی مخلوط کنید و فیله آغشته به آرد را در آن غلط دهیدو سپس در آرد سوخاری آنها را بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه شنیسل مرغ

 
 
نکات:

۱) اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر می شود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.
۲) آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه می کند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید.

 

فود سوران

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 37, میانگین امتیاز: 3,86 از 5)
Loading...