یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه شربت توت فرنگی - مربای توت فرنگی

 طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی

 

توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذیه و خواص و فواید درمانی زیادی داره. بنابراین تصمیم گرفتم طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی رو براتون قرار بدم تا همه بتونیم به شکلای مختلفی از این میوه لذیذ استفاده کنیم. امیدوارم خوشتون بیاد.

 

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۴۵ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت
مواد لازم براد تهیه مربا و شربت توت فرنگی

توت فرنگی
شکر (به ازای هر ۱کیلوگرم توت فرنگی ۱٫۲۰۰کیلوگرم شکر)

** اگه تمایلی به گرفتن شربت نداشتین باید توت فرنگی و شکر رو به اندازه برابر استفاده کنین.

 

طرز تهیه شربت توت فرنگی - مربای توت فرنگی

 

طرز تهیه مربا و شربت توت فرنگی

بعد از شستن توت فرنگی ها لایه به لایه توت فرنگی و شکرو میریزیم و بهش استراحت میدیم تا آب بندازه.معمولا ۱ تا ۱٫۵ ساعت کافیه (برای پخت این مربا نیازی به اضافه کردن آب نیست چون توت فرنگی هم در زمان استراحت و هم در حین پخت از خودش آب پس میده)

سپس قابلمه رو روی شعله قرار میدیم تا مربا با حرارت ملایم شروع به پخت کنه. برای درست کردن این مربا حتما باید حواستون به اون باشه چون وقتی به جوش میاد کف میکنه و ممکنه سربره و گازتونو کثیف کنه.

بعد از جوش اومدن مربا حرارت رو کم میکنیم تا وقتی که مربا قوام دلخواه رو بدست بیاره که کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره. من همیشه کمی از شیره ی مربا رو داخل یه ظرف میریزم تا سرد بشه و ببینم که قوام اومده یا نه.

هروقت که مربا قوام کافیو داشت قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و اونو آبکش میکنیم و هرچقدر از شیره رو که خواستیم به توت فرنگیا اضافه می کنیم واسه مربا و بقیه رو هم میذاریم واسه شربت.

 

۲nafere.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مربای قارچ طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

  • fo1389 شربت لیموناد

    شربت لیموناد   مواد لازم : یخ :  ۵۰۰ گرم لیمو تازه :  ۱  عدد درشت و یا ۲ عدد ریز ( لیموی جنوب) آب لیمو تازه  : ۱۰۰ سی سی ( یک فنجان ) …

  • مربای پوست هندوانه , مربای هندوانه طرز تهیه مربای پوست هندوانه به دو روش

      دستور پخت مربای پوست هندوانه  مربای پوست هندوانه را می تونین با آهک یا بدون آهک درست کنین. در این پست دو روش تهیه این مربا بدون آهک تقدیم شما عزیزان میشه و در پست …

  • مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر با عطر وانیل در منزل

    چگونه مربای انجیر درست کنیم ؟ انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه …

  • میلک شیک قرمز مخملی طرز تهیه میلک شیک قرمز مخملی

    روش تهیه میلک شیک قرمز مخملی  برای تهیه میلک شیک قرمز مخملی از کیک مخملی قرمز استفاده میشه. میلک شیک را به عنوان نوشیدنی خنک و به صورت سرد سرو می کنن. میلک شیک (Milkshake) نوعی نوشیدنی شیرین …

  • طرز تهیه مربای هلو - مربای خوش طعم برای ماه رمضان سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

      طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

  • طرز تهیه مربا و شربت آلبالو طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

      آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

  • طرز تهیه مربای آلبالو طرز تهیه مربای آلبالو

    طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

  • طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر طرز تهیه مربای پوست پرتقال

        مواد لازم: پرتقال: ۳ عدد شکر: ۳۰۰ گرم آب لیمو: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون …

  • طرز تهیه مربای گل گاوزبان طرز تهیه مربای گل گاوزبان

      طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

مطالب قبلی این بخش
  • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

    دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

    • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

        مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

      • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

        سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

        • ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

          طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

          • سس سینه مرغ - مزه دار کردن مرغ - طعم دادن به سینه مرغ طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

            هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

            • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

              روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

              • مارمالاد سیب کاراملی طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

                  با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن …

                • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

                  دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

                  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

                    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

                    • طرز تهیه سس خامه لیمویی طرز تهیه سس خامه لیمویی

                      طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

                      • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

                        دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

                        • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

                          طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

                          • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

                            سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

                            • ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

                                طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

بالا