طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر
می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ کردن کم می کنه . سینه مرغ و پنیر غذای بسیار خوش طعمی هست و اغلب افراد دوستش دارن.
مواد اولیه برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۲ عدد
پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده) بمقدار دلخواه
پیاز رنده شده نرم ۱ عدد
جعفری ریز شده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون به مقدار دلخواه
آبلیموی تازه به مقدار دلخواه
سرکه به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده (حل شده در آب) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
۱- سینه مرغ را در ظرفی قرار داده روی آن کمی سرکه و آبلیمو و نمک بریزید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲- سینه مرغ را طبق شکل با کارد برش داده سپس پنیر موزاریلا رنده شده+پیاز رنده شده+جعفری ریز شده+نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سینه مرغ را با مواد پر کنید.
۳- ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده سینه مرغ را در ظرف گذاشته روی آن با برس کمی روغن زیتون کشیده سپس کمی ادویه و زعفران حل شده در آب بریزید.
۴- کمی از پنیر را رنده کرده روی سینه مرغ بپاشید.
۵- ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا زمانیکه مرغ خوب بپزد.
sooran.com