جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی معطر در فر

سیب زمینی تنوری رستورانی معطر و آتیشی

مواد لازم برای سیب زمینی تنوری (۱۰ نفر)

سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون۱ چهارم لیوان
پنیر پارمزان (رنده شده)۱ چهارم لیوان
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پودر موسیر۱ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده و تازه)۲ قاشق غذاخوری
گلپر۲ قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زعفران (آب کرده)به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی (آتیشی) :

جهت تهیه سیب زمینی تنوری معطر ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به ۳قسمت تقسیم کنید. ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفران، نصف آویشن، فلفل و نمک را مخلوط کرده و آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.

سیب زمینی تنوری معطر
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)، قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشید و بعد سینی را داخل فر با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.

سیب زمینی تنوری معطر
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
سیب زمینی تنوری معطر
سیب زمینی تنوری در فر

فوت و فن تهیه سیب زمینی تنوری خانگی مثل رستورانی

  1. در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  2. میتوانید مقداری دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
  3. در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و آن را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.

نوش جان

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 22, میانگین امتیاز: 4,23 از 5)
Loading...