سیب زمینی | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۱ چهارم لیوان |
پنیر پارمزان (رنده شده) | ۱ چهارم لیوان |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر موسیر | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری (ساطوری شده و تازه) | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
زعفران (آب کرده) | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی (آتیشی) :
جهت تهیه سیب زمینی تنوری معطر ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به ۳قسمت تقسیم کنید. ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفران، نصف آویشن، فلفل و نمک را مخلوط کرده و آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)، قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشید و بعد سینی را داخل فر با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
فوت و فن تهیه سیب زمینی تنوری خانگی مثل رستورانی
- در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
- میتوانید مقداری دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
- در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و آن را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.
نوش جان