طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر
(چیپس بسیار ترد و خوشمزه)
مواد اولیه برای ۸ نفر:
نمک۳/۴ قاشق چای خوری
جعفری۳ قاشق غذاخوری
کره۸۵ گرم (تکه تکه شده)
آب۱فنجان
سیب زمینی۴۵۰گرم (کوچک) – در صورت تمایل پوست کنده
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
جهت تهیه سیب زمینی برشته ابتدا قابلمه ای مناسب و ترجیحا تفلون را انتخاب کرده و قطعه ای کاغذ روغنی دقیقا به اندازه کف قابلمه برش دهید.
سیب زمینی ها را تا حد ممکن نازک برش داده و بشویید و صبر کنید کاملا خشک شوند.
سیب زمینی ها را داخل قابلمه چیده و روی آن نمک و فلفل بزنید و روی آن آب ریخته و روی هر قطعه سیب زمینی تکه ای کره قرار دهید.
کاغذ روغنی را کمی چرب کرده و روی سیب زمینی قرار دهید.
زیر شعله را زیاد کنید تا اب به جوش بیاید و بیشتر آن تبخیر شود.
سپس شعله را ملایم کرده و صبر کنید سیب زمینی ها برشته شود. حتی وقتی آب قابلمه کاملا تبخیر شد شعله را خاموش نکنید و صبر کنید سیب زمینی کاملا برشته شود.
در انتها روی آن مقداری جعفری خرد کرده ریخته و برای سرو آماده کنید.
روش دیگر تهیه سیب زمینی برشته
دوستای عزیز این روش بالا روش خیلی خوبیه و من خودم زیاد ازش استفاده میکنم ولی یه روش دیگه هم دارم که گفتم شاید خوشتون بیاد.
من معمولا یه ظرف کوچیک در حد پیاله زعفران،شیر،پودر سیر،پودر موسیر ،کمی گلپر،نمک و فلفل رو مخلوط میکنم.
سیب زمینی ها رو کف تابه کاملا چرب شده(نه پر از روغن)میچینم.یه مقدار کم شیر داخلش میریزم و روی هر سیب زمینی ها یه پارچه نازک و نم دار قرار میدم و نیم ساعت با حرارت خیلی خیلی کم سیب زمینی رو میپزم.
بعد پارچه رو برمیدارم و مواد آمادم رو روی سیب زمینی میریزم و شعله رو زیاد میکنم تا آبش تبخیر بشه و بعد دوباره ملایم میکنم و مثل بالا صبر میکنم ا کاملا سیب زمینی هام برشته بشه.
آخرشم حتما یه مقدار گلپر،جعفری یا پودر رازیانه روش میریزم خیلی خیلی هم خوشمزه میشه^_^
نوش جان
سوران
دستور پخت چیپس خیلی عالی بود ولی میشه بدون نمک هم عالی بشه ؟چه چیزی خوشمزشون میکنه ؟
اگر در رژیم غذاییتون محدودیت مصرف نمک دارید، می تونید سیب زمینی ها را با پودر لیموعمانی، فلفل قرمز و ادویه های دیگر مزه دار کنید.