چهارشنبه , ۱۷ آذر , ۱۳۹۵


سوپ شیر, سوپ افطاری

روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار

سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشه. این سوپ پر طرفدار را می تونین با ساده ترین مواد اولیه و هزینه کمی تهیه کنین.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :

هویج ۲ عدد
جو ۱ لیوان
ذرت نصف لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
مرغ ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
شیر ۳ لیوان
فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک
جعفری خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ شیر :

جو را از ۱ ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج را خرد کنید و با ذرت کنار بگذارید.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و همراه با مرغ و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از ۱ ساعت جو ، ذرت و هویج را به آن اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، ۱ قاشق غذا خوری آرد را در ۱ لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب ۱ ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از ۱ ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید .

میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

 

منبع:کانال هنر اشپزان برتر



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کارت پستال عید سعید فطر کارت پستال عید فطر ۹۴

        کارت پستال عید فطر ۹۴ کارت پستال عید فطر ۹۴   خداحافظ ای ماه غفران و رحمت خداحافظ ای ماه عشق و عبادت خداحافظ ای ماه نزدیکی بر آرزوها خداحافظ ای ماه مهمانی …

  • طرز تهیه دسر کاکائو خرمایی برای افطار و سحری طرز تهیه کاکائو خرمایی

      مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

  • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

      طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

  • اس ام اس تبریک عید فطر اس ام اس تبریک عید فطر

      اس ام اس تبریک عید فطر اس ام اس تبریک عید فطر   صبح نشاط دم زد ، فیض سحر مبارک عیش صبوح مستان ، بر یکدگر مبارک عید گشاد ابرو ، بربست رخت …

  • حلوا ,روش تهیه حلوا ,طرز تهیه حلوا ,دستور تهیه حلوا ,طرز پخت حلوا ,روش پخت حلوا , دستور پخت حلوا ,زعفران,شکر ,آرد,روغن,هل,کره,گلاب طرز تهیه حلوا

       طرز تهیه حلوا برای مجالس   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۲ نفر : زعفران ۲قاشق چایخوری (ساییده) شکر ۲پیمانه آرد …

  • اس ام اس ماه رمضان - پیامک ماه رمضان پیامک و اس ام اس ماه رمضان

      پیامک و اس ام اس ماه رمضان   ماه مبارک آمد، ای دوستان بشارت کز سوی دوست ما را هر دم رسد اشارت آمد نوید رحمت، ای دل ز خواب برخیز باشد که باقی …

  • Shab-Ghader اس ام اس شب ۱۹ ماه رمضان

    اس ام اس شب ۱۹ ماه رمضان اس ام اس ضربت خوردن حضرت علی (ع) دل را ز شرار عشق سوزاند علی (ع)، یک عمر غریب شهر خود ماند علی وقتی که شکافت فرق او …

  • نمازهای ماه مبارک رمضان - نمازهای پرفیض - نمازهای پرفضیلت نمازهای شب های ماه رمضان

        رمضان ماه خدا، ماه اسلام و تسلیم ، طهارت و پاکیزگى ، آزمایش و تصفیه ناخالصیها و ماه قیام براى خداست . اعمال ماه رمضان فراوان است . یکى از اعمال این ماه …

  • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

    روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

  • طرز تهیه شله زرد آموزش تصویری طرز تهیه شله زرد

      آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

مطالب قبلی این بخش
  • ته چین گوشت طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

    • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک) طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

        روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

      • طرز تهیه کیک برنج با مرغ طرز تهیه کیک برنج با مرغ

        طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

        • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

          طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

          • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

            آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

            • -- 1 طرز تهیه کاری میگو

              طرز تهیه کاری میگو مواد لازم: شیر نارگیل شیرین نشده  ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده  ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم میگو بزرگ …

              • طرز تهیه املت اسفناج طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                  طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

                • طرز تهیه استیک با سس قارچ

                  طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

                  • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ - تزیین سالاد طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

                      طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

                    • 18543 طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

                        طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

                      • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

                        دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

                        • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

                          طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

                          • طرز تهیه پیراشکی مرغ - طرز پیچیدن خمیر پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ

                              طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

بالا