یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


سوفله ماهی

دستور پخت سوفله ماهی

سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشند. فراموش نکنید که این غذا باید خوش نمک و کمی تند مزه باشد!

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه سوفله ماهی :
برای ۴ نفر
فیله ماهی (هر نوع ماهی که دوست دارید) ۴۰۰ گرم
پیاز خلال شده ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی پخته شده (بصورت نگینی خرد شود) ۴۰۰ گرم
پیازچه ۳۰ شاخه
شوید ۲۰ شاخه
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱ بسته کوچک
سیر سیر ۳ حبه
شیر ۱ لیوان
مغز بادام خرد شده ۱۰-۱۵ عدد
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه

 

روش پخت سوفله ماهی :

گوشت ماهی بدون استخوان را تیکه می کنیم. داخل ماهی تابه با روغن تفت میدهیم پیاز خلال شده را اضافه کرده و سرخ می کنیم. سپس سیر له شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد پیازچه و شوید را ریز خورد کرده به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

در این مرحله بادام را می ریزیم و هم می زنیم بعد از ۲۰ دقیقه فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم .

پودر نارگیل، تخم مرغ، شیر، پنیر پیتزا را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس بدست بیاید .
بعداز ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مواد ترکیبی ماهی را داخل ظرف پیرکسی ریخته وسس آماده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر می گذاریم و با درجه ۱۸۰ حرارت دوطرفه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان میدهیم.

پس از آماده شدن بدلخواه با خیار شور، گوجه فرنگی، لیموترش تزئین نمایید .

 

نکته :

سیر وشوید باعث میشود افرادی که فشار خون دارند را پایین بیاورد.

ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل ۲ بار ماهی بخورید.
به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.

در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم می کنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بهیچوجه در فر را باز نمیکنیم . سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملا طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
بهتر است ظرف سوفله ماهی را در ظرف آب قرار دهید تا سوفله لطیف تر شود.

 

منابع:سوران/پرسشکده/ماهنامه تغذیه و سلامتی

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • 3123 طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر,طرز پخت ماهی شکم پر,روش پخت ماهی شکم پر,دستور پخت ماهی شکم پر,روش تهیه ماهی شکم پر,دستور تهیه ماهی شکم پر,غذاهای دریایی,طرز تهیه ماهی مجلسی,آموزش تهیه ماهی شکم پر, آموزش پخت ماهی شکم پر طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

  • عکس تزئین ماهی قزل آلا نمونه های تزیین ماهی غزل آلا

      عکس تزیین ماهی قزل الا سرخ شده و شکم پر   عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا عکسهایی از طرح های مختلف تزئین ماهی قزل آلا   عکسهایی از طرح های …

  • طرز تهیه سالاد تن ماهی طرز تهیه سالاد تن ماهی

      طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

  • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

    روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

  • طرز تهیه سوفله اسفناج طرز تهیه سوفله اسفناج

      طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

  • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

  • طرز تهیه قزل آلا با لایه ی لیمو و نعنا (رژیمی) طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

          ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

    طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

مطالب قبلی این بخش
  • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

      روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

    • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

      طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

      • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی - ماکارونی رنگی طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

          ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

        • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

            مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

          • دلمه کدو حلوایی دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

            دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

            • طرز تهیه شنیسل مرغ

                شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

              • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                • طرز تهیه کباب مرغ تند

                  این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

                  • روش تهیه آش دوغ اردبیل طرز تهیه آش دوغ اردبیل

                    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

                    • طرز تهیه کیک گوشت - غذاهای گوشتی - گوشت چرخ کرده دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

                        دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

                      • طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه مخصوص طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه

                        طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای مخصوص   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی (کوچک) ۲ عدد روغن ۳ قاشق سوپخوری سیر ۴ حبه …

                        • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

                          آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

                          • طرز تهیه بورک بادمجان كبابى طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

                            بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

                            • آموزش تصویری طرز تهیه کشک و بادمجان طرز تهیه کشک و بادمجان

                                آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

بالا