سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی 

سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی را آموزش میدیم.

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه ایتالیایی :

  • گوجه فرنگی له شده:۳ پیمانه
  • سیر: ۲حبه
  • میخک:-۳ عدد
  • پیاز کوچک :۱ عدد
  • ریحان خشک:۱ قاشق چای خوری
  • نمک:۱ قاشق چای خوری
  • شکر:۲ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل :۱/۴ قاشق چای خوری
  • extra virgin olive oil روغن زیتون بکر:۱/۴ پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده شده :۱/۴ پیمانه

 

روش تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی :

برای تهیه سس گوجه ایتالیایی اول باید گوجه  ها رو پوست بکنین.

برای راحت تر پوست کندن گوجه ها یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و گوجه ها رو بریزید توی آب جوش و بزارید ۱ دقیقه بجوشن. تا پوست گوجه ها کمی جدا بشه.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی
بعد از سرد شدن گوجه ها رو پوست بگیرید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

بعد گوجه ها رو له کنید و یا ریز خرد کنید.

پیاز و سیر رو تفت بدید و سرخ کنید و گوجه ها رو بهش اضافه کنید . من چون سیر زیاد دوست دارم چند حبه سیر له شده هم استفاده کردم.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی
بزارید کمی گوجه ها بپزن نرم و له و یکدست بشن.
بعد از صافی ردشون کنید تا تفاله ها و تخم های گوجه جدا بشن و بریزید توی یک قابلمه و بهش شکر و پودر فلفل و نمک و پودر ریحان و میخک رو اضافه کنید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

زیر حرارت رو کم کنید بزارید به مدت ۲ ساعت اروم برای خودش بپزه و غلیظ بشه.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

موقع سرو میخک ها رو از تو سس گوجه فرنگی در بیارید. با پنیر مخلوط کنید و استفاده کنید.

نوش جان

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

 

منیع:آشپزخانه کوچک من

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 23, میانگین امتیاز: 4,13 از 5)
Loading...