سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند 

این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم برای هر ساندویچی استفاده کنید و یا به صورت سرد یا گرم با هر غذای دیگری میل نمایید.

سس چیلی خانگی

این دستورالعمل روشی ساده برای تهیه یک سس چیلی خانگی است که توسط پدر یکی از دوستانم در دانشگاه حقوق به من داده شد. او درشهر گویلین (GUillin) چین زندگی می کرد.

چین شهری که شهرت آن به خاطر طبیعتش نیست بلکه به دلیل غذاهای ویژه اش با انواع سس های چیلی خوشمزه می باشد. این یک سس معرکه با ماندگاری بالاست.

راز واقعی این سس در طعم بخصوص آن می باشد که با گذر زمان بهتر میشود، چراکه بعضی از مواد اولیه به آرامی تخمیر شده و عطر خود را به سس میدهند.

من تضمین میکنم زمانی که در شیشه ی سس را باز می کنید بوی خوش آن در یخچال شما خواهد ماند.

طرفداران سس چیلی و  حتی کسانی که سس چیلی را نچشیده اند عاشق این سس خواهند شد.

 

مواد لازم برای تهیه سس چیلی خانگی :

نمک ۳ قاشق چایخوری

سیر ۲ حبه بزرگ

پیاز یک عدد کوچک

فلفل قرمز خشک شده ۸ تا ۱۰ عدد

سس چیلی خانگی

روش تهیه سس چیلی خانگی 

مرحله اول: فلفل چیلی (فلفل قرمز تند) خشک شده را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید.

سس چیلی خانگی

این کار آنها را نرم تر میکند و برای مخلوط و له شدن آماده می شوند.

حتما از خود می پرسید: ” چرا از چیلی تازه به جای خشک شده استفاده نکنیم؟”

علت این است که چیلی خشک شده طعم تندتری دارد. چیلی تازه ممکن است برای تهیه سس های دیگر مناسب باشد اما در تهیه این سس باید از چیلی خشک شده استفاده کنیم.

 

مرحله دوم: سیر و پیاز را له کنید.

سس چیلی خانگی

مرحله سوم: همه مواد را در هاون یا مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید.

سس چیلی خانگی

مرحله چهارم: تا زمانیکه خمیر یکدستی بدست آید آنها را مخلوط کنید.

سس چیلی خانگی

مرحله پنجم: سس را در شیشیه بریزید، روی آن روغن ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

پس از چند روز سس چیلی آماده است و می توانید از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید و لذت ببرید.

حتماً این سس را امتحان کنید مطمناً عاشق طعم آن می شوید.

 

منبع:باعلم

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 23, میانگین امتیاز: 3,70 از 5)
Loading...