طرز تهیه سس پستو
پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!
مرحله ۱ –
مواد لازم برای درست کردن سس پستو :
– ۴ فنجان برگ ریحان تازه
– ۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده
– ۱/۲ فنجان بادام زمینی
– ۳ حبه سیر
– پوست رنده شده و آب ۱ عدد لیمو
– ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
– ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ۱ فنجان روغن زیتون خالص
مرحله ۲ –
اول ریحون ها رو خوب بشورید.
مرحله ۳ –
بعد با حوله خشک آهسته کنید.
مرحله ۴ –
بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.
مرحله ۵ –
حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت ۶ – ۷ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار بدید.
مرحله ۶ –
وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.
مرحله ۷ –
حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.
مرحله ۸ –
پوست لیمو رو رنده کنید.
مرحله ۹ –
حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.
مرحله ۱۰ –
بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.
مرحله ۱۱ –
پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.
مرحله ۱۲ –
حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.
مرحله ۱۳ –
آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.
مرحله ۱۴ –
بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.
مرحله ۱۵ –
بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.
مرحله ۱۶ –
حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.
مرحله ۱۷ –
وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.
مرحله ۱۸ –
باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا ۳ ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از ۳ ماه خورده نشه!
kardasti.net