جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه سس پستو

 طرز تهیه سس پستو

 

پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!

 

مرحله ۱ –

مواد لازم برای درست کردن سس پستو :

– ۴ فنجان برگ ریحان تازه

– ۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده

– ۱/۲ فنجان بادام زمینی

– ۳ حبه سیر

– پوست رنده شده و آب ۱ عدد لیمو

– ۳/۴ قاشق چایخوری نمک

– ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

– ۱ فنجان روغن زیتون خالص

طرز تهیه سس پستو

 

مرحله ۲ –

اول ریحون ها رو خوب بشورید.

 

مرحله ۳ –

بعد با حوله خشک آهسته کنید.

 

مرحله ۴ –

بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.

 

مرحله ۵ –

حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت ۶ – ۷ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار بدید.

 

مرحله ۶ –

وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.

طرز تهیه سس پستو

 

مرحله ۷ –

حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.

 

مرحله ۸ –

پوست لیمو رو رنده کنید.

 

مرحله ۹ –

حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.

 

مرحله ۱۰ –

بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۱ –

پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۲ –

حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.

 

مرحله ۱۳ –

آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.

 

مرحله ۱۴ –

بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۵ –

بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.

 

مرحله ۱۶ –

حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.

 

مرحله ۱۷ –

وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.

 

مرحله ۱۸ –

باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا ۳ ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از ۳ ماه خورده نشه!

طرز تهیه سس پستو

 

 

kardasti.net



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

    دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

  • استاک , استاک سفید استاک چیست ؟ | طرز تهیه استاک قهوه ای | استاک سفید | انواع استاک

    دستور درست کردن استاک قهوه ای و سفید در این پست با طرز تهیه استاک قهوه ای و استاک سفید آشنا می شوید. استاکها یکی از ارکان اصلی آشپزی هستند که به عنوان یک طعم دهنده بسیار …

  • طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی مخصوص پاستا و پیتزا

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی  سس گوچه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سس هست که بیشتر برای پیتزا و پاستا استفاده میشه. در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه سس بشامل

        مواد لازم: شیر : ۲۰۵ پیمانه پیازرنده شده : ۵۰ گرم قارچ خردشده : ۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری کره : ۵۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم   …

  • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

      روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

  • طرز تهیه سس کچاپ در منزل سس کچاپ را خودتان بسازید

    طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)   سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس …

  • طرز تهیه سس خامه لیمویی طرز تهیه سس خامه لیمویی

    طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

  • سس ووستشایر , سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

    آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل  (ووستشیر) سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از …

  • سس کاپونتا , Caponata , سس پاستا سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا

    طرز تهیه سس کاپونتا (Caponata) سس پاستا و اسپاگتی   سس کاپونتا (Caponata) یک سس سبزیجاتی خوش طعم است که برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا ایده آل می باشد . این سس پاستا به قدری خوشمزه است که …

مطالب قبلی این بخش
  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

    • ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

      دستور تهیه ترشی لوبیا سبز  کم کم پاییز میشه و فصل ترشی. بهتره از الان به فکر درست کردن ترشی های متنوع و خوشمره باشین. یکی از این ترشی های لذیذ ترشی لوبیا سبز هست که …

      • طرز تهیه مربای قارچ طرز تهیه مربای قارچ

          آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

        • مربای پرتقال درسته طرز تهیه مربای پرتقال درسته خوش عطر و خوشمزه

            روش پخت مربای پرتقال درسته  مربای پرتقال درسته ظاهرش جالبه و طعم بی نظیری داره. این مربا درا درست کنید و باعث شگفتی میهمانان خود بشید. با ما همراه باشید تا روش تهیه این مربا …

          • طرز تهیه مربای هویج مجلسی طرز تهیه مربای هویج مجلسی

              طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …

            • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

               روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

              • mihanstar.com-pics-123 طرز تهیه لواشک آلو

                    درست کردن لواشک اصلا کار سختی نیست و می‌تونید تو خونه لواشک آلو، آلبالو یا لواشک چند میوه درست کنید. خوبی لواشکای خونگی اینه که اولا تمیز هستن، و بعد اینکه ترشی، شیرینی …

                • طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی با طعم آلبالو

                  دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

                  • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

                    روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

                    • انواع لواشک - طرز تهیه لواشک توت فرنگی طرز تهیه لواشک توت فرنگی

                      لواشک توت فرنگی، خوش عطر و خوش طعم   توت فرنگی، میوه ای است سرشار از مواد مغذی که در آسیا که به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، ولی آیا تا کنون لواشک …

                      • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

                        سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

                        • طرز تهیه مربای هویج - مربای هویج - مربا - هویج طرز تهیه مربای هویج

                          طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

                          • زیتون پرورده شمالی طرز تهیه زیتون پرورده شمالی

                            روش درست کردن زیتون پرورده شمالی   زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای …

                            • طرز تهیه مربای پوست پرتقال, طرز پخت مـربای پوست پرتقال,روش تهیه مـربای پوست پرتقال, روش پخت مـربای پوست پرتقال, دستور تهیه مـربای پوست پرتقال, دستور پخت مـربای پوست پرتقال, مـربای پوست پرتقال,طرز تهیه مربا ,پرتقال,آبلیمو, شکر طرز تهیه مربای پوست پرتقال

                                  مواد لازم: پرتقال: ۳ عدد شکر: ۳۰۰ گرم آب لیمو: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: جهت تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا طبق شکل پرتقال ها رو پوست کنید. قسمت سفید پوست هارو ازشون …

بالا