شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)

 

این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور ماهیچه بدون آب درست کردم که متاسفانه ماهیچه ها خیلی خیلی سفت شده بودن و خیلی از کاربرای دیگه هم با من هم عقیده بودن که غذاشون سفت شده اما بنده با آزمون و خطا تونستم با کمی تغییر جزئی این غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه و مجلسی رو درست کنم که بی نهایت خوب و خوشمزه شد که به جرات میتونم بگم جزء ۲ غذای برتر ذائقه من هستش . پیشنهاد میکنم حتما این سبزی پلو با ماهیچه رو درستش کنید و لذتش رو ببرید.

 

آماده سازی خوراک سبزی پلو با ماهیچه : ۴ ساعت

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم
مواد اولیه برای ۳ نفر :

آب (جهت پخت نهایی ماهیچه) ۱ لیوان کوچک
پیاز (بزرگ) پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل بi میزان لازم
روغن بمیزان لازم
سبزی خرد شده (شامل (جعفری و شوید و تره و گشنیز)) نیم کیلو
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) یک قاشق غذا خوری
دارچین (اگر چوب دارچین استفاده کردین یک برگ) یک قاشق چایخوری سر خالی
گوشت ماهیچه گوساله / گوسفند نیم کیلو
برنج ۳ لیوان
سیر سیر ۱ بوته کوچک
زردچوبه بمیزان لازم
زعفران دم کرده مقداری

 

طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم) :

طرز تهیه ماهیچه :
۳ عدد از پیازها رو خلالی (کمی کلفت تر بخاطر اینکه نسوزه) کرده و در ظرف نچسب با کمی روغن و زرد چوبه بحدی تفت میدیم که پیاز سبک بشه دقت کنید پیازها نباید طلائی بشن.
خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

بعد تکه های ماهیچه رو به پیازها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگ قرمزی گوشت کمی گرفته بشه

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

سپس ۱ عدد پیاز باقی مانده رو مثل اول کار خلالی خرد کرده و همچنین یک بوته سیر که داشتیم رو پوست کنده و با پشت کارد کمی لهش میکنیم و بعد تکه های گوشت تفت داده شده رو طوری در ظرف جمعشون میکنیم که پیازهای اول و نرم شده زیر گوشتها قرار بگیرین (تا گوشتها نسوزن و با آب پیاز مغز پخت بشن) سپس پیاز ها خلالی شده جدید و سیر له شده و دارچین رو روی گوشتها میریزیم.

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم
خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

سپس در قابلمه رو میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا حدی که غذامون قل کوچک بزنه و هر از گاهی تکه های گوشت رو به آرامی جابجا میکنیم تا نسوزن و ته نگیرن.

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

بعداز حدود ۲ الی ۲:۳۰ ساعت که گوشتها کاملا پختن و رنگشون عوض شد میبینیم که کاملا ماهیچه ها پختن اما سفت هستش در مواد اولیمون یک لیوان کوچک آب داشتیم و یه قاشق رب و نمک و فلفل که ابتدا رب رو در کنار ماهیچه و گوشه ظرف تف داده و بعد آب و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم یه ۱۰ دقیقه قل بزنه و بعد زعفران آب کرده رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که گوشت نرم بشه حدودا نیم ساعت دیگه میبینید که گوشت کاملا پخته و حالت آب شدن تو دهان رو پیدا میکنه اونوقت غذامون آماده س و زیر شعله رو خاموش میکنیم .
دقت کنید هر چقدر این غذا چرب تر باشه , خوشمزه تر و لذیذ تر میشه پس واسه روغن رحم نکنید !!!!!!
همچنین این غذا نباید آب دار سرو بشه . (کاملا بذارین با شعله کم آبش بره و فقط روغنش بمونه)

خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم

 

طرز تهیه سبزی پلو :
ابتدا سبزی خرد شده رو داخل تابه میریزیم و کمی بدون روغن تفت میدیم تا آبش کمی گرفته بشه و بعد کمی روغن بهش اضافه میکنیم و یه کوچک سرخش میکنیم نه در حد سیاه شدن بلکه باید رنگش سبز باقی بمونه بعد زیرش رو خاموش میکنیم
برنجی رو که از قبل خیس کرده بودیم رو روی گاز میزاریم تا حدی که برنج نیم پخت بشه دقت کنید که کمی سفت تر از حد معمول واسه آبکش کردن بردارین
بعد آبکش کردن موادمون رو با برنج مخلوط میکنیم و ته دیگ رو طبق سلیقه میچینیم و برنجهای مخلوط شده رو داخل ظرف میریزیم و البته ۱۰ دقیقه با شعله تقریبا زیاد میزاریم تا بخار برنج بالا بیاد و سپس شعله رو کم میکنیم و تا برنج پخت بشه و بعد در کنار ماهیچه میل میکنیم
نوش جانتون
این سبزی پلو با ماهیچه رو خوردین و لذت بردین که مطمئنم خیلی خوشتون میاد یه فاتحه واسه بابای گلم بخونین
عمر دوستان زیاد و با عزت

 

منابع :

سوران

 chef artist

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین پلو - تزیین چلو - تزیین غذا - پلو مجلسی - تزیین چلو مرغ - تزیین شوید باقلا نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه ته چین کباب کوبیده طرز تهیه ته چین کباب کوبیده

      طرز تهیه ته چین کباب کوبیده (شیک و مجلسی)   اگه دنبال یه غذای شیک و مجلسی هستین و می خواین مهموناتونو شگفت زده کنین با ما همراه باشین تا طرز پخت ته چین …

  • طرز تهیه کباب شکم پر طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

    کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

    • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون - سالاد مقوی - سالاد طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

        روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

      • طرز تهیه خورش آلو اسفناج طرز تهیه خورش آلو اسفناج

          طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

        • غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان - تزیین غذای کودک - تزیین غذا به شکل قایق غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

            با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان   با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.   مواد …

          • سفره آرایی - تزیین سالاد الویه - تزیین سالاد تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

              تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

            • طرز تهیه کتلت تن ماهی طرز تهیه کتلت تن ماهی

              طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

              • طرز تهیه سان چوی بو طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

                طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

                • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                  طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                  • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

                    طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

                    • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

                      طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

                      • تیمپانو لازانیا , لاازانیا قالبی طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

                        طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

                        • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

                          طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

                          • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

                              مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

                            • طرز تهیه شاتو بریان طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

                                طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

بالا