سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی - انواع سالاد - آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

 
سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .
 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 
مواد اولیه :
نان باگت (تکه شده)۱ عدد
پنیر خامه ای۱۱۵ گرم
سس (سس دانه خشخاش) ۶ قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (پخته و خرد شده) ۳۵۰ گرم
پیازچه (خرد شده) ۳ عدد
گردو (خرد شده – اختیاری) ۱/۴ فنجان
توت فرنگی (خرد شده) به مقدار لازم
دانه خشخاش (برای تزئین) ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

جهت تهیه این سالاد مرغ ابتدا فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.

 

www.sooran.com
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

        طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

  • سالاد بلوچیز با ژامبون طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

    ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در سالاد بلوچیز یعنی یک طعم استثنایی.   ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل: ۵۵۹ …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه 10 نوع سالاد لایه ای طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

      معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …

  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

  • طرز تهیه سینی مرغ طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • سالاد تخم مرغ کلاسیک طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

مطالب قبلی این بخش
  • سوفله ماهی طرز تهیه سوفله ماهی

    دستور پخت سوفله ماهی سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا …

    • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

      حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

      • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

        طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

        • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

          طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

          • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

            طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

            • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

              آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

              • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

                طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

                • کباب ایزگارا طرز تهیه کباب ایزگارا

                    طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

                  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

                    طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

                    • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

                      کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

                      • سالاد, آموزش تهیه سالاد, سالاد خیار, طرز تهیه سالاد خیار, روش تهیه سالاد خیار, دستور تهیه سالاد خیار,پیاز قرمز, سرکه سیب, شکر, خردل ,خیار طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

                        آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

                        • شامی ازمیری طرز تهیه شامی ازمیری

                            مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

                          • روش تهیه انواع خورش - آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش به طرز تهیه خورش به

                            طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

                            • طرز تهیه سالاد تن ماهی طرز تهیه سالاد تن ماهی

                                طرز تهیه سالاد تن ماهی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل و نمک به مقدار دلخواه سس لیمو ۱ نسخه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری …

بالا