لوبیای سفید | یک کنسرو |
گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده) | ۱۰۰ گرم |
جعفری (خردشده) | یک سوم فنجان |
روغن زیتون | یک چهارم فنجان |
سیر (خرد و کوبیده شده) | ۳ حبه |
رزماری | به میزان دلخواه |
پنیر پارمسان (رنده شده) | یک چهارم فنجان |
نمک | یک قاشق چایخوری |
فلفل تازه | یک چهارم قاشق چای خوری |
آبلیمو | یک چهارم فنجان |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
روش تهیه سالاد لوبیای سفید و گوجه گیلاسی
ابتدا با تزئینات انتهایی کار خود را آغاز کنید. به این صورت که سیر و رزماری را در یک تابه چرب شده با روغن زیتون تازه قرار داده و کمی تفت دهید تا طعم یکدیگر را به خود بگیرند. سپس آنها را از تابه به یک ظرف دیگر منتقل کنید (به استثنای روغن زیتون) و با پنیر پارمسان، نمک، فلفل و آبلیمو به خوبی مخلوط نمایید.
کنسرو لوبیا سفید را در یک کاسه متوسط ریخته سپس گوجه فرنگی های گیلاسی و جعفری را به آن اضافه نمایید. حالا می توانید از موادی که در مراحل یک و دو آماده کرده ایم جهت تزئین و طعم دهی بهتر به سالاد استفاده کرده و نهایتا آن را سرو کنید.