شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


زیتون پرورده شمالی

روش درست کردن زیتون پرورده شمالی  

زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سبزیجات معطر (خرد شده) ۱۵۰ گرم

زیتون بدون هسته ۱۰۰۰ گرم
رب انار شیرین ۳ قاشق سوپخوری
اب انارترش ۱/۲ فنجان
گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم
سیر له شده ۳حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

زیتون پرورده شمالی

 روش تهیه زیتون پرورده شمالی :

ابتدا آب انار ترش را با رب انار شیرین مخلوط کنید.
سپس سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، گردو و سبزجات معطر را به مواد بیافزایید.
در آخر زیتون بدون هسته را به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
حدود ۱۲ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.

زیتون پرورده شمالی

نکات : 

سبزی معطر شامل اوجی، نعنا ، سرسم ، زولنگ ، گشنیز و کمی مرزه است.(اما زولنگ باید دو برابر سبزی ها باشد، چون سبزی اصلی زولنگ است)

اگر به سبزی های شمال دسترسی ندارین می تونین فقط نعنا ، گشنیز، آویشن ، مرزه و گلپر بریزین.

زیتون ، گردو ، سبزی، رب انار و آب انار و سیر کاملا ارگانیک و از باغ پدرم است.
بهتر است زیتون خام را تهیه و خودتان مراحل تلخ بری آن را انجام دهید.

 

 

منبع:سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای گل گاوزبان طرز تهیه مربای گل گاوزبان

      طرز تهیه مربای گل گاوزبان   با توجه به خواص بی شمار گل گاوزبان که در ادامه به اونها اشاره شده بد نیست برای صبحونه هم از این گیاه مفید استفاده بشه. به همین …

    • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

      دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

      • طرز تهیه سس خامه لیمویی طرز تهیه سس خامه لیمویی

        طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

        • ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

            طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

          • ترشی غوره, غوره غوره طرز تهیه ترشی غوره / درست کردن غوره غوره

            روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

            • طرز تهیه لواشک انبه خانگی طرز تهیه لواشک انبه خانگی

               لواشک انبه   امروزه درخت انبه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و به سراسر دنیا صادر می‌شود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آب‌میوه‌گیری، به عنوان طعم‌دهنده، رنگ‌دهنده و عطر …

              • طرز تهیه مربای خیار طرز تهیه مربای خیار / ساخت گل رز با خیار

                دستور پخت مربای خیار + آموزش تصویری سخت گل رز با خیار مربای خیار مربایی خوشمزه و مجلسیه که بیشتر به صورت گل رزهای کوچک زیبا درست میشه. در ادامه با دو روش تهیه این مربای …

                • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

                  دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

                  • طرز تهیه گوجه شور - شور گوجه فرنگی طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)

                    طرز تهیه گوجه شور (شور گوجه فرنگی)   گوجه شور که دستورش رو در ادامه می بینین ، ۳ تا ۴ روزه آماده میشه و با آبگوشت بسیار خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و خوشتون …

                    • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

                      دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

                      • طرز تهیه مربای آلبالو طرز تهیه مربای آلبالو

                        طرز تهیه مربای آلبالو   مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه …

                        • طرز تهیه مربای هلو - مربای خوش طعم برای ماه رمضان سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان

                            طرز تهیه سه مربای خوش طعم برای ماه رمضان   اگر دوست دارید در ماه مبارک رمضان برای سفره سحری و افطارتان چند کاسه مربای خوش طعم خانگی داشته باشید، ما دستور تهیه سه …

                          • سس کاراملی دولسه دلچه طرز تهیه سس کاراملی دولسه دلچه

                            سس دولسه دلچه Dulce de leche را چگونه درست کنیم؟ دولسه دلچه یه سس کاراملی شیرینه که موارد مصرف زیادی داره. میشه رو بستنی ها ریختش، روی ذرت بوداده، روی نون یا پنکیک (اگه اهلش …

                            • طرز تهیه مربای آناناس طرز تهیه مربای آناناس

                                  روش پخت مربای آناناس   در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا می‌شوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.   مواد لازم برای …

بالا