مواد اولیه برای ۴ نفر :
مرغ نیم کیلو (فیله)
قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس
گردو ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پیاز ۱عدد
آرد ۱ قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم (مایع)
زعفران به میزان لازم (آب شده و غلیظ)
طرز تهیه:
جهت تهیه رول فیله مرغ ابتدا روی هر فیله سلفون بکشید و با گوشت کوب بکوبید تا کمی پهن شوند، ولی پاره نشوند.
سپس آنها را به همراه پیاز و مقدار کمی زعفران و آبلیمو داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
قیصی و گردو را چرخ کنید.
روی هر فیله را کمی با کره چرب کنید و مقداری از مخلوط گردو و قیصی بریزید و رول کرده و با خلال دندان ببندید تا مواد بیرون نریزد سپس در آرد بغلتانید.
روغن و کره را داخل تابهای گرم کنید و فیلهها را درون آن سرخ کنید، بعد زعفران حل شده و مقداری قیصی را اضافه کنید و برای چند دقیقه در تابه را بگذارید.
نکات:
۱)بهتر است به جای سرخ کردن فیله ها آنها را داخل فر بپزید.
۲)میتوانید قیصی و گردو را چرخ نکرده هم استفاده کنید.
نوش جان
فود سوران