جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد شده)

ذرت پخته ۲ ق غ

قارچ  ۳ عدد (اسلایس شده متوسط)

رب گوجه فرنگی ۱ ق غ

نمک و فلفل و روغن مایع به میزان لازم

تخم مرغ  ۱ عدد

خمیر یوفکا ۱ بسته

ماست ۱ ق غ

پیاز  ۱ عدد (نگینی خرد شده)

کنجد به مقدار لازم

 طرز تهیه رولت گوشت :

خمیر یوفکا که در ترکی بهش یوفکا میگن و در اروپا به فیلو معروف هست کاربردهای گوناگونی داره. هم میتونید باهاش باقلوا درست کنید هم سمبوسه و رولت های گوشت و سبزیجات.
جزو غذاهای مهمان پسند هست که نیاز به مهارت بالا نداره و در یک ساعت میتونید تهیه کنید.
برای تهیه رولت گوشت در ابتدا مواد داخل رولت را تهیه می کنیم. روغن کمی اندازه ۱ قاشق و نیم در تابه میریزیم و پیازها را تا جایی تفت می دهیم که نیمه طلایی بشوند.

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

 

 

 

 

سپس گوشت را اضافه کرده و کامل تفت می دهیم. مواد را در کناری از تابه جم, می کنیم. فللفل دلمه ای نگینی را اضافه کرده و کمی تفت داده سپس قارچ های ورقه ای شده را اضافه میکنیم با کمی ابلیمو تفت می دهیم.

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

 

 

 

 

در نهایت رب گوجه و نمک فلفل و ذرت را اضافه می کنیم. آب مواد باید کاملا کشیده شده باشد. در حرارت بالا تمام این مراحل را طی کنید.
آماده سازی خمیر رولت:
اگر خمیر یوفکا آماده خریده اید، آن را داخل یخچال قرار داده تا از حالت انجماد خارج شده و ورقه های آن به نرمی از همجدا شده باشد.
حال یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای می شکانیم. زرده آن را جدا کرده و در کاسه دیگر قرار می دهیم. زرده را با یک قاشق زعفران دم کشیده هم میزنیم و کناری می گذاریم.
سفیده را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری ماست، با هم زن دستی مخلوط می کنیم.
در یک سینی بزرگ، یک لایه از خمیر را پهن کرده و روی آنرا با قلم، ازمواد سفیده و روغن می مالیم.
لایه بعدی خمیر یوفکا را روی آن پهن کرده و سفیدهوروغن را با قلم می مالیم.
حالا از مواد میانی رولت که خنک شده اند، دو انگشت پایین تر می ریزیم و به رول کردن آن می پردازیم. روی رولت ها را با مخلوط زرده و زغفران مخلوط کرده و روی آن کنجد می پاشیم.
از آنجا که خمیر یوفکا نازک است معمولا ۲ الی ۴ لایه از آن را برای پیچیدن مواد استفاده می کنیم. اگر در این میان خمیر شما شکست سعی کنید با مواد روغن و سفیده آن را به لایه پایینی بچسبانید.

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

 

حال در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و رولت ها را می چینیم. رولت ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که روی رولت ها طلایی شود قرار دهید.(تقریبا ۲۰ دقیقه)

نکات:

۱)طرز تهیه خمیر فیلو را در لینک زیر دنبال کنید:
خمیر فیلو
۲)در صورت تمایل به جای پختن در فر رولت ها را سرخ کنید.
۳)میتوانید از هر نوع مواد دلخواه و حتی سیب زمینی ساده نیز برای پر کردن رولت استفاده کنید.
نوش جان

سوران


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

    روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

  • ImageLoader.ashx ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • غذای مجلسی , رولت بوقلمون مغزدار طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

  • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

    طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

  • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

    طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • طرز تهیه رول ماهی - ماهی رولی - آموزش آشپزی - غذاهای دریایی طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

    روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

مطالب قبلی این بخش
  • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

    دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

    • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

      طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

      • طرز پخت کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکوی ماکارونی

        طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

        • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

          خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

          • تمپورای میگو - غذاهای دریایی - پیش غذای مجلسی طرز تهیه تمپورای میگو

              طرز تهیه تمپورای میگو   این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

            • کباب ایزگارا طرز تهیه کباب ایزگارا

                طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

              • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

                طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

                • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

                    دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

                  • دلمه ,  دلمه سیب زمینی طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

                    روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

                    • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

                      طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

بالا