از سری آموزشهای طرز تهیه انواع رولت در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده در فر برای ۴ نفر با ما همراه شوید.
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه اى (نگینی خرد شده) | ۱ عدد |
ذرت پخته | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ (اسلایس شده متوسط) | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و روغن مایع | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خمیر یوفکا | ۱ بسته |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز (نگینی خرد شده) | ۱ عدد |
کنجد | به مقدار لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده یا خمیر یوفکا :
خمیر یوفکا که در ترکی بهش یوفکا میگن و در اروپا به فیلو معروف هست کاربردهای گوناگونی داره. هم میتونید باهاش باقلوا درست کنید هم سمبوسه و رولت های گوشت و سبزیجات.
جزو غذاهای مهمان پسند هست که نیاز به مهارت بالا نداره و در یک ساعت میتونید تهیه کنید.
برای تهیه رولت گوشت در ابتدا مواد داخل رولت را تهیه می کنیم. روغن کمی اندازه ۱ قاشق و نیم در تابه میریزیم و پیازها را تا جایی تفت می دهیم که نیمه طلایی بشوند.
سپس گوشت را اضافه کرده و کامل تفت می دهیم. مواد را در کناری از تابه جم, می کنیم. فللفل دلمه ای نگینی را اضافه کرده و کمی تفت داده سپس قارچ های ورقه ای شده را اضافه میکنیم با کمی ابلیمو تفت می دهیم.
در نهایت رب گوجه و نمک فلفل و ذرت را اضافه می کنیم. آب مواد باید کاملا کشیده شده باشد. در حرارت بالا تمام این مراحل را طی کنید.
آماده سازی خمیر رولت:
اگر خمیر یوفکا آماده خریده اید، آن را داخل یخچال قرار داده تا از حالت انجماد خارج شده و ورقه های آن به نرمی از هم جدا شده باشد.
حال یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای می شکانیم. زرده آن را جدا کرده و در کاسه دیگر قرار می دهیم. زرده را با یک قاشق زعفران دم کشیده هم میزنیم و کناری می گذاریم.
سفیده را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری ماست، با هم زن دستی مخلوط می کنیم.
در یک سینی بزرگ، یک لایه از خمیر را پهن کرده و روی آنرا با قلم، از مواد سفیده و روغن می مالیم.
لایه بعدی خمیر یوفکا را روی آن پهن کرده و سفیده و روغن را با قلم می مالیم.
حالا از مواد میانی رولت که خنک شده اند، دو انگشت پایین تر می ریزیم و به رول کردن آن می پردازیم. روی رولت ها را با مخلوط زرده و زغفران مخلوط کرده و روی آن کنجد می پاشیم.
از آنجا که خمیر یوفکا نازک است معمولا ۲ الی ۴ لایه از آن را برای پیچیدن مواد استفاده می کنیم. اگر در این میان خمیر شما شکست سعی کنید با مواد روغن و سفیده آن را به لایه پایینی بچسبانید.
حال در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و رولت ها را می چینیم. رولت ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که روی رولت ها طلایی شود قرار دهید.(تقریبا ۲۰ دقیقه)
نکات و فوت و فن تهیه رولت گوشت:
۱)طرز تهیه خمیر فیلو را در لینک زیر دنبال کنید: خمیر فیلو
۲)در صورت تمایل به جای پختن در فر رولت ها را سرخ کنید.
۳)میتوانید از هر نوع مواد دلخواه و حتی سیب زمینی ساده نیز برای پر کردن رولت استفاده کنید.
نوش جان