جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه رولت خرما دسری مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان و مراسم های مذهبی

طرز تهیه رولت خرما

رولت خرما یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بخصوص در ماه رمضان و مراسم مذهبیه. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه رولت خرما که بسیار مقوی و لذیذه را خواهید دید.

طرز تهیه رولت خرما

مواد لازم برای تهیه خمیر  رولت خرما

تخم مرغ : ۴ عدد

آرد : ۴ قاشق سوپخوری

شیر : ۲ لیوان

کره : ۳۰ گرم

عسل : یک قاشق غذاخوری

 

مواد میانی رولت خرما 

۲۰ تا ۳۰ عدد خرمای هسته گرفته و پوست کنده

کمی دارچین

کمی کره

کمی زنجبیل

طرز تهیه رولت خرما

 

طرز تهیه رولت خرما 

۴ تا تخم مرغ با ۴ قاشق آرد و ۲ لیوان شیر و ۳۰ گرم کره ذوب شده و ۱ قاشق غذاخوری عسل ذوب شده را همگی با هم مخلوط و حسسسسابی می زنیم تا موادمون کاملا رقیق بشه.

بعد تابه را کمی چرب کرده و به مقدار لازم تو تابه میریزیم و میگردونیم تا کل تابه پوشیده بشه.

یه طرفش که طلایی شد بر می گردونیم تا طرف دیگش طلایی بشه.

فقط شعله گاز کم باشه و حواستون باشه که نسوزه چون عسل داره و زود رنگش عوض میشه.

این مقدار مواد ۴ تا خمیر رولت خرما میده.

 

طرز تهیه رولت خرما

مواد میانی رولت خرما 

خرما و کره و دارچین و زنجبیل را روی حرارت ملایم گاز میگذاریم تا نرم و لطیف بشه. شعله رو خاموش کرده و میذاریم خنک بشه.

بعد که خنک شد هر چقدر دوست داشتید (البته به مقدار متعادل) گردو خرد کرده طوری که زیر دندون بیاد قاطی مواد می کنیم.

بعد این مواد را بصورت لایه ای روی خمیر هامون با کاردک یا چاقوی پهن بطور یکسان می کشیم و رول کرده و بطور دلخواه برش می زنیم.

روی رولت خرما را با هر چی که دوست داشتیم ترئین میکنیم. من روشونو خیلی کم فقط به اندازه نوک قاشق عسل ریختم و بعد پودر پسته ربختم تا روش بچسبه.

خیلی راحت و خوشمزس. امتحانش کنید.

 

طرز تهیه رولت خرما دسر مجلسی و خوشمزه 

 

منبع:گروه آشپزی

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 32, میانگین امتیاز: 4,31 از 5)
Loading...