رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران بخصوص همدان رواج داشته و دارد. رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای رسمی بوده و معمولا آن را برای شب بله برون و شب عید نوروز تهیه می کردند. طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی را در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید.
طرز تهیه رشته پلو با مرغ
برنج | ۳ پیمانه |
رشته | ۲ پیمانه |
سینه مرغ | نصف یک سینه |
پیاز برای پیاز داغ | ۲ عدد متوسط |
پیاز برای تفت دادن مرغ | ۱ عدد |
ادویه کاری و نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
کشمش | به میزان لازم |
روغن حیوانی | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه رشته پلو با مرغ مجلسی
سینه مرغ را نگینی درشت خرد کرده و با ادویه، نمک ، فلفل سیاه و زعفران و پیاز تفت دهید.
نصف لیوان آب اضافه کرده ، بگذارید با حرارت کم ۲ ساعت بپزد و آب مرغ کشیده شود.
بعد پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. این پیاز داغ باید خیلی نرم و خیلی کم طلایی شود.
برنج را داخل آب در حال جوشیدن قابلمه می ریزیم.
قبل از اینکه برنج را آبکش کنیم در حد چند ثانیه رشته ها رو خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.
چند ثانیه بعد برنج و رشته را آبکش کرده و سپس دم می کنیم.
مقداری کشمش را داخل ۲ قاشق روغن حیوانی و با حرارت کم تفت می دهیم تا کشمش ها پف نکند.
با کشمش و پیاز داغ و مرغ رو روی رشته پلو را تزیین کرده و سرو می کنیم.
نوش جان
ممنون دستتون درد نکنه. عالی