طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز
مواد اولیه برای ۲ نفر :
برنج ۱/۳ فنجان
آب ۲/۳ فنجان
فلفل دلمه ای ۴ عدد (فلفل دلمه ای سبز بزرگ)
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم (بدون چربی)
کرفس ۱/۴ فنجان (خرد شده)
پیاز ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس قرمز ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی ۱ عدد (متوسط – خرد شده)
رب گوجه فرنگی ۲۲۵ گرم
شکر ۱ قاشق چای خوری
ریحان ۱/۴ قاشق چای خوری (خشک شده)
پنیر چدار ۳۰ گرم (رنده شده)
طرز تهیه:
برنج را در آب بپزید و آبکش کنید.
در این حین فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و هسته ها را خارج کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، به قدری آب بریزید که فلفل ها را بپوشاند و بتوانید آنها را به جوش آورید. سپس فلفل ها را اضافه کرده درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید. سپس از روی حرارت برداشته و از ماهی تابه خارج کنید.
در یک قابلمه بزرگ، گوشت چرخ کرده، کرفس و پیاز را مخلوط کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بپزید تا گوشت پخته شود. گاه گاهی مواد را در این حین هم بزنید.
برنج، نمک، فلفل سیاه، سس قرمز و گوجه فرنگی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. سپس مواد مخلوط شده را با قاشق در فلفل دلمه ای ها بریزید و بعد فلفل های پر شده را در ماهی سینی لبه دار چرب نشده بچینید.
در یک کاسه کوچک، رب گوجه، شکر و ریحان را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط را روی فلفل دلمه ای ها بریزید.
فلفل ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. در ۵ دقیقه آخر پخت در فر، باقیمانده مخلوط رب را روی دلمه ها بریزید و روی آن پنیر پخش کنید.
فود سوران