سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


دلمه ,  دلمه سیب زمینی

روش تهیه دلمه سیب زمینی

این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت پیشنهادی ارائه شده و میتوانید از هر نوع ماده در دسترس دیگری که در خانه دارید به جای مواد ذکر شده استفاده کنید و زیاد نگران مزه جدید نباشید!

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۵ نفر :

سیب زمینی ۱۰ عدد (درشت و گرد)
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۴ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخکرده)
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
کالباس ۲۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و انها را به دونیمه غیر مساوی تقسیم کنید به طوری که نیمه کوچکتر حدودا یک سوم نیمه بزرگتر باشد و داخل نیمه بزرگتر را چاقو و قاشق خالی کنید.
تابه ای جداگانه انتخاب کنید و در آن پیاز را کمی سرخ کنید و فلفل های دلمه ای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها تغییر رنگ دهند سپس به آن گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید و داخل سیب زمینی ها و بعد ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.نخود فرنگی را به مدت ۱۵ دقیقه در ظرفی مناسب آبپز کنید و بعد از عبور از آبکش به مواد اضافه کنید.کالباس و سوسیس و قارچ را به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید تا مواد کمی بپزد و قارچ اب بیندازد.در مرحله آخر گوجه را اضافه کنید و پس از ۲ یا ۳ دقیقه شعله را خاموش کنید.
حالا سیب زمینی ها را از مواد پر کرده و به صورت فشرده در کنار هم بچینید و روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید.حالا شما برای پخت دو روش دارید:
۱) در ظرفی جدا گانه مقدار کمی روغن داغ کنید و با مقداری رب و زعفران و زرشک آن را تفت دهید و سپس مقدار کمی آب اضافه کنید و وقتی جوش آمد داخل ظرف بریزید(حواستان باشد روی دلمه ها نریزد) و اجازه دهید روی گاز بپزد. البته روی آن دمکنی بگذارید.
۲) دلمه ها را داخل ظرف بچینید و مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و سپس آنها را به مدت یک ربع تا بیست دقیقه در فر داغ قرار دهید با این روش به نظرم دلمه های خوشمزه تری دارید.البته میتوانید به جای فر از مایکرویو یا سولاردم هم استفاده کنید و باالطبع زمان کمتری هم صرف کنید ولی حتما یادتان باشد که آب را اضافه کنید.

نکات:

۱) در هر دو روش میتوانید در آب مواد از زعفران و یا زرشک و یا گرد لمیو استفاده کنید.
۲) میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا هم استفاده کنید.
۳) در صورت علاقه نداشتن به هر کدام از مواد ماده دلخواهتان را جایگزین کنید مثلا مرغ به جای گوشت یا کوکتل به جای کالباس.

نوش جان

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه چیپس سیب زمینی طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

    روش تهیه چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه  چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط …

  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

  • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

    طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

  • سیب زمینی آکاردئونی طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی + تصویر

    آموزش تصویری تهیه سیب زمینی آکاردئونی سیب زمینی آکاردئونی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه، خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب …

  • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی

      چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

  • دلمه میوه طرز تهیه دلمه میوه

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

  • دلمه کدو حلوایی دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

    دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری, طرز پخت سیب زمینی تنوری طرز تهیه سیب زمینی تنوری معطر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۰ نفر : سیب زمینی  ۴عدد روغن زیتون ۱چهارم لیوان پنیر پارمزان ۱چهارم لیوان (رنده شده) پودر …

  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

    طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

  • کیک سیب‌ زمینی و سوسیس طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

مطالب قبلی این بخش
  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

    • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

      روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

      • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

        روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

        • پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

          روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن  پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم …

          • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

            طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

            • چیزبرگر درون پنیری,پخت چیزبرگر درون پنیری طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

              چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

              • میگو مغولی , غذا با میگو طرز تهیه میگو مغولی با سس سویا

                دستور پخت میگو مغولی میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین. مواد لازم برای تهیه میگو مغولی  یک کیلو میگوی پاک شده روغن برای سرخ کردن یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده یک قاشق غذاخوری سیر …

                • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

                  طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

                  • کباب چیکن تیکا طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

                    • طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

                      طرز تهیه پای گوشت و ذرت (اسپانیایی) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) ۲ عدد بزرگ گوشت (چربی …

                      • سالاد تخم مرغ کلاسیک طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                        طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

                        • 1955 خورش کرفس

                           خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                          • 347573_294 مافین صبحانه ای شیک

                              این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

                            • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

                              طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

بالا