سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


دسر مجلسی - دسر پاولووا

 دسر شیک و مجلسی پاولووا

 

دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه استرالیا و نیوزیلند است و آنقدر در میان مردم این دو کشور محبوب بوده و در فرهنگ آشپزی آنها اهمیت دارد که آن را در جشن ها و مناسبت های مهم سرو می کنند.

در ادامه دو روش تهیه این دسر مجلسی و خوش طعم تقدیم شما عزیزان می شود.

دسر مجلسی - دسر پاولووا

زمان آماده سازی: یک ساعت

زمان پخت : دو ساعت

 

روش اول تهیه دسر پاولووا

مواد لازم برای پاولووا:

سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد

شکر: یک پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری

آرد ذرت: نصف قاشق چای‌خوری

دسر مجلسی - دسر پاولووا

مواد رویه:
خامه زده: یک پیمانه

شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

میوه‌جات فصل/ خرد شده: به مقدار دلخواه

دسر مجلسی - دسر پاولووا

طرز تهیه:

• فر را با درجه حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.

• سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید.

• یک دایره به قطر ۱۸ سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید .سفیده‌ها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاًفرم بگیرد .سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید.

توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده ،قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید .( در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید.

• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید.

• مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایره‌ای که روی فویل روی سینی رسم کرده‌اید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید.

دسر مجلسی - دسر پاولووا

• سینی فر را برای مدت ۷۵- ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی به مرنگ دست می زنید کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید.

• فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز کنید و اجازه دهید تا مرنگ در داخل فر به تدریج خنک شود .سپس آن را از فر خارج نمایید و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

• روی آن را خامه‌ی زده شده قرار دهید.

• میوه‌های خرد شده را به عنوان لایه آخر روی دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون یخچال خنک کرده و میل کنید.

دسر مجلسی - دسر پاولووا

روش دوم تهیه دسر پاولووا

مواد لازم برای مرنگ:

• سفیده ۱۲ عدد تخم مرغ
• ۳ فنجان شکر
• ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
• چند قطره رنگ غذای صورتی (اختیاری)

دسر مجلسی - دسر پاولووا

مواد لازم برای خامه روی پاولووا:

۳ فنجان خامه پرچرب
۳ قاشق چایخوری گلاب
۲ عدد خرمالو، باریک بریده شده
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
نیم فنجان دانه انار
نیم فنجان گلبرگ خشک شده رز
ربع فنجان ملاس شیرین انار
کمی پشمک طعم دار
چند برگ نعناع برای تزئین

Pavlova (2)

روش تهیه:

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۰ درجه فارنهایت) داغ شود. روی سه سینی بزرگ فر، کاغذ روغنی بکشید. سه دایره به قطر ۲۰ سانت روی آنها بکشید.

۲٫ سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید. مواظب باشید زرده ها پاره نشوند، زیرا اگر کمی زرده داخل سفیده برود، دیگر به خوبی زده نمی شود.

۳٫ سفیده ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند و به تدریج شکر و عصاره وانیل را هر بار یک قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. وقتی کاسه را وارونه می کند، باید سفیده آنقدر سفت باشد که نریزد. در غیر این صورت به زدن آنها ادامه دهید.

۴٫ چند قطره رنگ غذای صورتی به مرنگ خام اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید طوری که راه های رنگی داخل آن دیده شود و کاملاً آنها را مخلوط نکنید.

۵٫ مرنگ را روی سه دایره ای که روی کاغذ روغنی ها کشیده اید تقسیم کنید. حالا آنها را داخل فر بگذارید و فوراً دمای فر را به ۱۲۰ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) کاهش دهید. حدود ۹۰ دقیقه بپزید و فر را خاموش کنید. مرنگ ها را از فر خارج نکنید تا فر سرد شود.

دسر مجلسی - دسر پاولووا

 

روش تهیه خامه روی پاولووا:

۱٫ خرمالوهای برش خورده را داخل کاسه ای بریزید. شکر و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید تا خرمالوها کاملاً به آنها آغشته شوند. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خرمالوها را روی آن بریزید. حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید تا خرمالوها کاراملی شوند. سپس آنها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند و بعد پوست آنها را بکنید.

۲٫ خامه را با گلاب مخلوط کنید تا فرم بگیرد. با کاردک یک سوم خامه را روی مرنگ زیرین بریزید و مرنگ دوم را روی آن قرار دهید. حالا دوباره با کاردک خامه روی مرنگ بریزید و مرنگ سوم را رویش بگذارید و بقیه خامه را روی مرنگ سوم بریزید.

۳٫ دانه ها انار را روی پاولووا بپاشید و با خرمالوهای شیرین شده تزئین کنید. روی کل آن ملاس انار بچکانید. در آخر آن را با پشمک و برگ های نعناع تزئین کنید.

 

منابع : برترین ها / همشهری آنلاین



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کیک یخچالی , کیک بدون پخت , کیک بیسکویتی کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه

    کیک یخچالی بدون پخت دسر ساده و خوشمزه کیک یخچالی دسری بسیار ساده و خوشمزه هست که نیاز به پخت نداره. ظاهرش هم زیباست و عصرانه مقوی  کاملیه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه …

  • طرز تهیه بستنی یخی, بستنی یخی سه رنگ طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی

    طرز تهیه ۵ نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

  • طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری , ژله دو رنگ طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

        طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری   در ادامه آموزش های تهیه انواع ژله ، امروز روش تهیه ژله نارگیل و بلوبری تقدیم شما عزیزان میشه . لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری …

  • طرز تهیه شیر عسلی طرز تهیه شیر عسلی در منزل

    طرز تهیه شیر عسلی خانگی آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : کره۲۵گرم شیر۲لیوان شکرنصف لیوان حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی رو …

  • طرز تهیه مسقطی با شیر

      مواد لازم جهت تهیه مسقطی با شیر: نشاسته : ۱ لیوان شکر : ۲ لیوان کره : ۵۰ گرم گلاب : نصف لیوان وانیل : کمی شیر : یک لیتر   طرز تهیه مسقطی با …

  • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

           آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

  • طرز تهیه ژله تزریقی تصویری و قدم به قدم برای تازه عروس ها

    آموزش تصویری طرز تهیه ژله تزریقی ژله تزریقی یکی از زیباترین و متنوع ترین انواع ژله و بسیار شیک و مجلسی است. در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه ژله تزریقی …

  • ژله آب هویج طرز تهیه ژله آب هویج خوشمزه و سالم

    آموزش روش تهیه ژله آب هویج دسری سالم    با این آموزش روش تهیه ژله آب هویج از این به بعد می تونید با آب میوه های طبیعی که خودتون آماده می کنید دسر های سالم و طبیعی …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

  • تزئین ژله,ژله مجلسی,ژله موزاییکی,زیباترین طرح های ژله موزاییکی,مدل ژله خرده شیشه ,ژله خرده شیشه, طرح ژله خرده شیشه,زیباترین طرح های ژله خرده شیشه,مدل ژله طرز تهیه ژله خرده شیشه یا موزاییکی

    طرز تهیه ژله خرده شیشه یا موزاییکی   آماده سازی: ۳۰ مدت انتظار: ۴ مجموعاً: ۴ و ۳۰ مواد لازم برای ۸ نفر : آب جوش ۳ لیوان آب سرد ۳ لیوان ژله آلوورا ۲ بسته پودر ژله (به …

مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی ساق عروس شیرینی ساق عروس نواری رولی

    دستور پخت شیرینی ساق عروس خوشمزه و ترد به سبکی جدید شیرینی ساق عروس جزو شیرینی های سنتی خوشمزه و خوشگل ایرانه که بسیار هم برای پذیرایی در ایام نوروز مناسبه. یه مزیت دیگه ش هم …

    • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

      آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

      • کیک فرنی و حلوا کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار

        دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا   کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین …

        • طرز پخت نان پنجره ای شیرینی نوروزی : نان پنجره ای

          کام مهمانان نوروزی را با نان پنجره ای شیرین کنید   مواد لازم : گلاب:نصف پیمانه نشاسته:۷۵گرم تخم مرغ:۵عدد شیر سرد:۱پیمانه آرد سفید گندم:۷۵گرم پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم …

          • 324882_2734 طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

            دسر موز و خامه کاراملی  ترکیبی ازخامه شیرین ، موز تازه ، سس کارامل وبیسکویت با طعم کره که هر کدام به تنهای بسیار خوشمزه می باشند. مواد لازم – مواد لازم برای کرم شیرین …

            • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی - دسر مجلسی طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

              طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

              • چیز کیک کوچک بیسکویتی طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی کوچک | چیز کیک یخچالی

                دستور پخت چیز کیک بیسکویتی کوچک  چیز کیک ها دو نوع هستند، چیز کیک یخجالی و پخته که هر کدام انواع مختلفی دارد. چیزکیک ها با میوه و ژله طعم های مختلف تهیه می شوند. در این …

                • شیرینی تاتلی , شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه | شیرینی مخصوص عید نوروز | شیرینی شب یلدا

                  دستور پخت شیرینی تاتلی شانه ای ترکی امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر آموزش آشپزی طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه را براتون انتخاب کردیم که یک شیرینی راحت و آسون هست و …

                  • شیرینی عید , شیرینی مارمالادی, بیسکویت دوقلو طرز تهیه شیرینی عید دوطبقه / بیسکویت دوقلو

                    طرز تهیه بیسکویت دوقلو / شیرینی عید دو طبقه   کم کم به آغاز سال نو و عید نوروز نزدیک می شیم. زمان پخت شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزیه. در این مطلب …

                    • آموزش تزیین کیک , تزیین کیک , آموزش تزیین کیک به شکل گربه , تزئین کیک , تزئین کیک تولد , آموزش تصویری تزئین کیک , شیرینی پزی , کیک به شکل گربه , کیک آموزش تزیین کیک به شکل گربه

                      آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

                      • طرز تهیه سس شکلاتی گرم

                            آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه۰   مواد اولیه : شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده شکر ۱۱۵ گرم آب ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۳۰ …

                        • تزیین کیک تولد به شکل رنگین کمان آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

                          تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

                          • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

                            دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

                            • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

                                 طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

بالا