سه شنبه , ۱۶ آذر , ۱۳۹۵


طرز تهیه خورش ریواس

خورش ریواس
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۳ نفر:

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک)

جعفری ۲۰۰تا۲۵۰گرم

پیاز  ۱عدد (درشت)

گوشت ۳۰۰گرم (خورشتی)

ریواس نیم کیلو

رب انار ۱قاشق مرباخوری سر پر (ترش)

 

طرز تهیه:

ابتدا ساقه های ریواس را جداکرده و پوست روی آنها را به کمک چاقو جدا کرده و بعد بشویید و وقتی کاملا خشک شد آنها را مثل اندازه کرفس خرد کنید.جعفری را شسته و ریز کنید و پیاز را خرد کرده و در روغن داغ نیمه سرخ کنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.جعفری و نعنا خشک را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه کنید و حدود ۱ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه کرده و ۱۵تا۳۰دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

نکات:

۱)در صورت تمایل از رب انار بیشتری در این خورش استفاده کنید.
۲)اگر دوست دارید از نعنا تازه استفاده کنید.(تقریبا ۴قاشق غذاخوری ساطوری شده و سر پر).
۳)این خورش با چاشنی های ترش خوشمزه تر خواهد شد.بهتر است کمی گرد لیمو یا گرد غوره به آن بیفزایید.
۴)در صورت تمایل به جای رب انار از رب آلوچه یا رب گوجه فرنگی استفاده کنید و یا آن را حذف کرده و به جای آن از کمی آبلیمو استفاده کنید.

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • روش تهیه انواع خورش - آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش به طرز تهیه خورش به

    طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • خورش چاغاله بادام,طرز تهیه خورش چاغاله بادام,طرز پخت خورش چاغاله بادام ,روش تهیه خورش چاغاله بادام ,روش پخت خورش چاغاله بادام,دستور تهیه خورش چاغاله بادام ,دستور پخت خورش چاغاله بادام ,گوشت,نعنا, جعفری,چاغاله بادام,برگ بو,پیاز,زعفران,آبغوره, لیمو عمانی طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی - خورش علاچی طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • 1955 خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

    روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

مطالب قبلی این بخش
  • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

    دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …

    • 17631 طرز تهیه بادمجان شکم پر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

      • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

        طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

        • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

          طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

          • DSC_01603-545x262 طرز تهیه میگو کنجدی

            میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

            • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

                مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

              • طرز پخت رولت اسفناج با کالباس طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس

                  طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس   مواد اولیه برای ۴ نفر : ماست سفت (یا کیسه ای) ۵۰ گرم پنیر سفید ( یا خامه ای) ۲۰۰ گرم آرد ذرت ۲ ق غ سفیده تخم مرغ …

                • طرز تهیه کباب ترکی

                      مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

                  • لازانیا با ژامبون گوشت

                    لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

                    • رولت ژامبون و سیب زمینی طرز تهیه رولت ژامبون و سیب زمینی

                          رولت ژامبون و سیب زمینی   رولت ژامبون و سیب زمینی غذای خوشمزه و خوشرنگیه که برای پذیرایی شام مناسبه. بچه ها هم اونو می پسندن. در ضمن به راحتی میشه تزیین و سرو …

                      • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

                        دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

                        • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

                          طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

                          • بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر طرز تهیه بورک سیب زمینی و سبزیجات معطر

                            دستور پخت بورک سیب زمینی با سبزیجات معطر  بورک سیب زمینی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است.  مواد میانی بورک ها متفاوت هستند.   مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی : ده ورق خمیر یوفکا …

                            • fo1364 طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

                                چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

بالا