پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


 

 خمیر پیتزا زعفرانی,آموزش تهیه خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا خانگی٬ دستور تهیه خمیر پیتزا٬ روش تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی٬ پیتزا خانگی

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ)

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۱قاشق غذاخوری (پودر)

شکر ۱قاشق غذاخوری (پودر شده)

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

آرد ۳لیوان

آب ۱لیوان

بیکینگ پودر ۱چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا :

ابتدا یک لیوان آب جوش را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا ولرم شود طوری که نه سرد باشد و نه دست را بسوزاند،سپس مخمر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حالت کِرِم مانند پیدا کند.
روی آن را بپوشانید و ۱۵دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا به اصطلاح عمل بیاید.
آرد را با بیکینگ پودر،نمک و پودر شکر و فلفل مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود ، سپس وسط آرد را گود کرده و خمیر مایه و زعفران آماده شده ،و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و از کناره ها آرد را با قاشق داخل گودی ریخته و مخلوط کردن را شروع کنید ، پس از اینکه تمام آرد با مواد دیگر مخلوط شد شروع به ورز دادن کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.خمیر را مثل آدامس بکشید و گاهی محکم به میز کار بزنید و با مشت روی آن بکوبید.
به کمک کف دست روی خمیر فشار دهید و به سمت جلو هدایتش کنید تا خمیر کش بیاید و بعد دوباره به حالت قبل برگردید و این عمل را بارها و بارها تکرار کنید.هر وقت سطح کار از آرد خالی شد سریع روی آن آرد بپاشید.
کف و اطراف ظرفی را با روغن چرب کنید ،سپس خمیر را داخل آن بگذارید و یک دور درون ظرف بچرخانید تا کمی اطراف خمیر چرب شود ، سپس روی خمیر برشی به صورت + بدهید تا خمیر بهتر ور بیاید ، پارچه یا حوله ای را مرطوب کنید و روی ظرف قرار داده و آن را در جایی گرم بین ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود ، هرچه دمای محیط گرم تر باشد خمیر شما زودتر ور میاید.
پس از انکه حجم خمیر دو برابر شد دست ها و سطح کار را به کمی آرد یا روغن آغشته کنید تا خمیر به دست یا محیط کار نچسبد ، خمیر را روی سطح مورد نظر قرار دهید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس هر تکه را جداگانه چند بار با همان روش بالا ورز دهید.
حال خمیر را در ظرف دلخواه چرب شده پهن کرده و مجدد روی آن را با پارچه مرطوب به مدت نیم ساعت بپوشانید.
پس از گذشت زمان فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخت اولیه نان پیتزا انجام شود ، سپس از فر خارج کرده و مواد مخصوص پیتزا را روی نان های آماده بریزید و بار دیگر درون فر بگذارید.
 

نکات:

۱)برای خوشمزه تر شدن و پوکتر شدن خمیر بهتر است یک ظرف آب را داخل فر قرار دهید و بعد از آنکه آب به جوش آمد ظرف خمیر را داخل فر قرار دهید.
۲)استفاده از پودر شکر در تهیه این خمیر اختیاری است.
۳)در صورت تمایل به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کنید.
۴)دقت کنید اگر آب ولرم نباشد خمیر مایه خراب میشود.
۵)در صورت تمایل روی خمیر آماده شده(پس از پخت اول)مقداری کچاب ریخته و بعد مواد را روی خمیر بریزید تا پیتزا خوشمزه تر شود.
۶)منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر در محیطی با دمای حدود ۴۰ درجه میباشد که برای اینکار میتوانید مایکروفر(نه مایکروویو یا سولاردم) را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت ۵ دقیقه قرار دهید، حتی میتوانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی پیتزای خانگی | طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی | پیتزا با گوشت

    با اینکه سعی می کنیم برنامه غذایی مان را به سمت تغذیه ای سلامت هدایت کنیم، اما باز اسم پیتزا که می آید نمی توانیم از آن بگذریم. در این مطلب طرز تهیه پیتزای خانگی …

  • طرز تهیه خمیر ورقه - خمیر هزارلا - خمیر میل فوی طرز تهیه خمیر هزارلا

       روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

  • طرز تهیه پیتزای گوشت و بادمجان طرز تهیه پیتزای گوشت و بادمجان

    دستور پخت پیتزای گوشت و بادمجان   پیتزای گوشت و بادمجان یه پیتزای سالم و مقویه که در اون به جای استفاده از سوسیس و کالباس ، از گوشت و بادمجان و سیب زمینی  استفاده …

  • طرز تهیه پیتزا فرفره ای پنیر و قارچ طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر

      طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر: قارچ (خرد شده)۲ فنجان پیازچه (خرد شده)۱/۲ فنجان کره۱ ق غ پنیر …

  • طرز تهیه پیتزا لولی- Pizza Lollies طرز تهیه پیتزا لولی Pizza Lollies

      آموزش تصویری روش تهیه پیتزا لولی (Pizza Lollies )   پیتزا لولی ظاهر جالبی داره و بچه ها عاغشقش می شن. این پیتزا برای جشن تولدها عالیه. برای صبحونه بچه ها مناسبه و اونا …

  • مینی پیتزا - مینی پیتزای اسفناج و پنیر مینی پیتزا – مینی پیتزای اسفناج و پنیر

    طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر   مینی پیتزای اسفناج و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت و بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیتزا یکی از فست فودهای مورد علاقه مردم دنیاست که …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

  • طرز تهیه لاه ماجون - پیتزا ترکیه ای طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

    طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

  • طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

      پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر پیتزا چیکن آلفردو و نان سیر ، میتونه به عنوان پیش غذا و یا اگر با سالاد کاملش همراه باشه ، به عنوان یک غذای کامل استفاده بشه. …

  • طرز تهیه پیتزا با نان تست , پیتزا , انواع پیتزا , فست فود,  پیتزا لایه ای , پیتزا طبقاتی , پیتزا با نان , پیتزا بدون خمیر, طرز پخت پیتزا با نان تست طرز تهیه پیتزا با نان تست

    طرز تهیه پیتزا با نان تست   این غذا با نون تست و هر چی که داشتین درست میشه! و خیلی هم خوشمزه است!  در واقع یه جورایی یه پیتزای طبقاتیه که با نون سوخاری! …

مطالب قبلی این بخش
  • 6474 طرز تهیه چیپس پیاز

    چیپس پیاز آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۱۰ نفر پیاز : ۵ عدد تخم مرغ : ۳عدد شیر: ۱لیوان نمک : ۲قاشق چایخوری پودر سیر …

    • طرز تهیه اسنک پنیری , روش تهیه اسنک پنیری,  دستور تهیه اسنک پنیری , اسنک پنیری , تهیه اسنک پنیری,  آرد سوخاری,شیر,تخم مرغ, پنیر پارمیسان,پیازچه, سس خردل, پنیر گودا,خامه,نان تست, روغن , آرد طرز تهیه اسنک پنیری

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

      • همبرگر خانگی , همبرگر پیار ,Homemade onion burgers طرز تهیه همبرگر خانگی , همبرگر پیاز

        طرز تهیه انواع همبرگر خانگی (همبرگر پیاز) در این قیمت با طرز تهیه همبرگر  پیاز خانگی از سری غذاهای فست فود با ما همراه باشید     مواد لازم برای تهیه همبرگر پیاز خانگی :   …

        • سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری

          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی  ۲عدد سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل) رب گوجه فرنگی ۲قاشق …

          • Stromboli-above1-575x262 طرز تهیه پیتزا رولی

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا ۳ عدد فلفل دلمه ای زرد …

            • روش تهیه سوسیس خانگی - ساخت سوسیس در منزل طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی

                طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : نان تست ۳ عدد شیر ۴ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۱عدد تخم مرغ ۳ عدد خامه …

              • طرز تهیه پیده گوشت

                  طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

                • طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ

                    طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ (فوری،شیک و خوشمزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : جعفری به میزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ژامبون ۵ عدد …

                  • طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی

                    طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی قارچ خوراکی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامین‌ها ، املاح و آنتی‌اکسیدانت‌ها است که با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع …

                    • مینی پیتزا - مینی پیتزای اسفناج و پنیر مینی پیتزا – مینی پیتزای اسفناج و پنیر

                      طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر   مینی پیتزای اسفناج و پنیر از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت و بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیتزا یکی از فست فودهای مورد علاقه مردم دنیاست که …

                      • طرز تهیه سیب زمینی تنوری, طرز پخت سیب زمینی تنوری طرز تهیه سیب زمینی تنوری معطر

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۱۰ نفر : سیب زمینی  ۴عدد روغن زیتون ۱چهارم لیوان پنیر پارمزان ۱چهارم لیوان (رنده شده) پودر …

                        • طرز تهیه مینی پیتزای مافین

                          طرز تهیه مینی پیتزای مافین آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : مافین۶ عدد (نصف و تست شده) سس راگو۳۹۵ گرم پنیر موزارلا۱۷۰ گرم (رنده شده) قارچ به مقدار لازم (ورقه شده) زیتون به مقدار لازم …

                          • طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا

                            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت ۲۵۰گرم (چرخ شده) سویا نصف لیوان سیب زمینی  ۱عدد سیر  ۲حبه پودر سیر …

                            • طرز تهیه ژامبون کالباس خانگی طرز تهیه ژامبون (کالباس)

                                  آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه : گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) و یا ران مرغ(برای کالباس مرغ)) آب ۶۰میلی لیتر (سرد …

بالا