جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


 

خمیر هزارلا

 روش تهیه خمیر هزارلا

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 
مواد اولیه :
آرد ۲و ۱چهارم لیوان
آب (کاملا یخ) ۶قاشق
کره (منجمد رنده شده) ۱۱۳گرم به علاوه ۵قاشق غذاخوری
نمک ۱چهارم قاشق چایخوری
آب گازدار ۳قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه :

۱)آرد را ۳مرتبه الک کنید و بعد نمک را داخل کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

 

خمیر هزارلا

 ۲)کره رنده شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

خمیر هزارلا

خمیر هزارلا

 ۳)اب بسیار سرد و آب گازدار بسیار سرد را مخلوط کرده و آن را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر هزارلا

خمیر هزارلا

 ۴)خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح کار آرد پاشی شده با دست ورز دهید.با کف دست به خمیر فشار آورده و آن را به سمت جلو بکشید و چند بار این کار را انجام دهید.

خمیر هزارلا

۵)خمیر را به صورت توپ جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و ۲۰ دقیقه داخل فریزر نگه دارید.

خمیر هزارلا

۶)بعد از این مدت خمیر را روی سطح ارد پاشی شده با وردنه پهن کنید.

خمیر هزارلا

۷)خمیر را از دو طرف به داخل جمع کنید.

 

خمیر هزارلا

 خمیر هزارلا

۸)کل شکل را به صورت مستطیل جمع کرده و با وردنه دوباره پهن کنید.

خمیر هزارلا

 

خمیر هزارلا

 ۹)حد اقل ۱۲ بار این کار را در مورد خمیر انجام دهید(تا کردن و بعد وردنه)
۱۰)حال خمیر را دوباره داخل نایلون قرار داده و ۲۰ دقیقه دیگر داخل فریزر قرار دهید.

خمیر هزارلا

نکات:

۱)این خمیر مناسب ترین خمیر برای غذاها و شیرینی های ساده و خشک است .شما میتوانید برای روکش مرغ، ماهی، میگو ، شیرینی زبان، ناپلئونی، دسر و حتی پیراشکی از این خمیر خوشمزه استفاده کنید.
۲)خمیر آماده را میتوانید چند تا بزنید سپس داخل کیسه فریزر بگذارید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید .
۳)در صورت تمایل مقداری شکر و دارچین به خمیر اضافه کرده و بپزید تا یک شیرینی خوشمزه داشته باشید.
۴)در تمام مراحل کار خمیر باید سرد باشد ، در صورتی که خمیر بیش از حد نرم شد ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ، خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید ، تمام موادی که استفاده میشود حتی دستها باید سرد باشند ، یکی از رازهای تهیه خمیر هزارلا سرد بودن خمیر و لوازم در طی مراحل کار است.
۵)برای تهیه ساده ترین نوع شیرینی با این خمیر آن را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با تا زدن به صورت رول درآورید سپس به شکل رولت برش بزنید ، روی سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و شکر بپاشید ، شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شوند ( دقت کنید که فر پیش از قرار دادن شیرینی باید روشن شده و داغ باشد ).
**توجه داشته باشید بهترین و اصولی ترین آرد برای تهیه هزار لا ترکیب ۲لیوان آرد کتان و ۱چهارم لیوان آرد سفید معمولیست در این حالت خمیر شما پوکترین حالت را به خود گرفته و تعداد لایه های آن بعد از پخت بسیار زیاد خواهد شد!
**نوش جان

 

فودسوران

 
 مطالب مرتبط :

طرز تهیه شیرینی پاپیونی و شیرینی زبان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه نوقای گردویی - شیرینی نوقا طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

    طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

  • شیرینی, پخت شیرینی, آموزش پخت شیرینی, دستور پخت شیرینی, عصرانه, طرز تهیه کـوکی لاهیجان, طرز پخت کـوکی لاهیجان, دستور تهیه کـوکی لاهیجان, دستور پخت کـوکی لاهیجان,روش تهیه کوکـی لاهیجان, روش پخت کـوکی لاهیجان, آموزش پخت کـوکی لاهیجان طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • خمیر مایه - مخمر نان - مایه خمیر خمیر مایه و روش استفاده از آن

        خمیر مایه و روش استفاده از آن در پخت نان   خیلی ها در مورد خمیر مایه یا همون مخمر سوالاتی تو ذهنشون هست و برای عمل اومدنش کمی استرس دارن . با …

  • شیرینی قرابیه بادام تبریز طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز

      دستور پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز شیرینی قرابیه از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان ، هم چنین در جمهوری آذربایجان …

  • نمونه ترافل رنگی - عکس ترافل - انواع ترافل نمونه شکل های مختلف ترافل

     تصاویری از انواع شکل های ترافل رنگی   ترافل های از قبل آماده شده برای زمانهایی که فرصت زیاد برای تزیین کیک ، شیرینی، دسر یا بستنی نداریم خیلی مناسبن. در اینجا طرز تهیه تـرافل …

  • طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی

    طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی   مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست …

  • شیرینی دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

    دستور پخت شیرینی دو رنگ برای مهمانی های رسمی شیرینی دو رنگ از شیرینی های خشک است که به اشکال مختلف تهیه می شود و برای مجالس و مهمانی های نوروزی مناسب است. این شیرینی …

  • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

    آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

  • شیرینی مادلن , مدلن , مادلین طرز تهیه شیرینی مادلن + فیلم

    طرز تهیه شیرینی مادلن همراه + فیلم آموزشی زیر نویس دار   شیرینی مادلن یا مادلین کیک های (کوکی های) کوچک فرانسوی هستن که خوردنشون با یک فنجان چای یا قهوه بسیار دلچسب و لذت بخشه. مشخصه …

مطالب قبلی این بخش
  • گل قندی, قندرنگی, قند به شکل گل طرز تهیه گل قندی / قندهایی به شکل گل

    روش درست کردن گل قندی / قند مجلسی به شکل گل این گلای خوشگل که میبینید قند خوراکیه. میتونید برای مهمونیها بین قندهای سفید بذارید تا کلی خودنمایی کنه قندونتون. حالا بریم سراغ اینکه این گل قندی …

    • ماست ,ماست خانگی ,تهیه ماست,طرز تهیه ماست ,طرز تهیه ماست خانگی ,ماست چرب ,ماست شیرین ,شیر پرچرب ,چربی شیر ,دستور تهیه ماست, روش تهیه ماست, آموزش تهیه ماست ,درست کردن ماست ,روش درست کردن ماست , طرز درست کردن ماست طرز تهیه ماست خانگی

        جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

      • شیرینی اتابکی , شیرینی نوروز طرز تهیه شیرینی اتابکی برای عید نوروز

        طرز پخت شیرینی اتابکی ویژه عید نوروز    شیرینی اتابکی یکی از شیرینی های خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. این شیرینی ها را می توانید در اشکال و طرح های مختلف درست …

        • طرز تهیه کراکر نمکی در منزل طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

          طرز تهیه کراکر نمکی در منزل   کراکر نمکی با بیسکویت ترد شور می تواند عصرانه و میان وعده ای سالم و خوشمزه برای همه افراد بخصوص کودکان و سالمندان باشد. در ادامه دستور تهیه …

          • کیک رولتی طرح دار نمونه هایی از کیک رولتی طرح دار ۲

            قبلا در این مطلب طرز تهیه کیک رولتی طرح دار به شما آموزش داده شد و اکنون مجموعه ای از طرح های بسیار جالب، زیبا و خلاقانه ی کیک رولتـی طرح دار تقدیم شما می …

            • پاناکوتای انار , دسر شب یلدا طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

              طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

              • حلوای پرتقالی طرز تهیه حلوای پرتقالی

                دستور پخت حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.   مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال : …

                • طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه

                    طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه   پانا کوتا یه دسر بسیار خوش طعم و لطیفه شما خیلى راحت میتونید این خوشمزه ۵ ستاره رو تو منزل تهیه کنید و در کنار خانواده …

                  • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

                    دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

                    • نمونه ترافل رنگی - عکس ترافل - انواع ترافل نمونه شکل های مختلف ترافل

                       تصاویری از انواع شکل های ترافل رنگی   ترافل های از قبل آماده شده برای زمانهایی که فرصت زیاد برای تزیین کیک ، شیرینی، دسر یا بستنی نداریم خیلی مناسبن. در اینجا طرز تهیه تـرافل …

بالا