دستور پخت حلوای نارگیل دسری خوشمزه برای سفره افطار
حلوای نارگیل بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این دسر شیک و خوش طعم را برای مهمانی های افطار خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم حلوای نارگیل :
آرد ۱ (یک) پیمانه
پودر نارگیل ۱ ( یک ) پیمانه
شیر خشک ۱ ( یک )پیمانه
شکر ۱ (یک) پیمانه
آب ۱ (یک ) پیمانه
گلاب به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده در صورت تمایل
روغن جامد و مایع مخلوط یا کره نیم پیمانه
طرز تهیه حلوای نارگیل :
شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود بعد زعفران هل و گلاب را اضافه کنید.
بهتر است شهد هنگام اضافه شدن به حلوا سرد باشد تا حلوا روغن بیندازد و روغن اضافی را دور بریزید.
شیر خشک و نارگیل و آرد را با روغن یا کره روی حرارت کم ( در ظرف تفلون ) تفت دهید و مدام به هم بزنید.
این حلوا خیلی سریع سرخ میشود و حتما از حرارت کم برای سرخ کردن استفاده کنید تا حلوا نسوزد و خوشرنگ شود در هنگام سرخ کردن ابتدا حلوا کمی سفت و بعد از کمی تفت دادن شل میشود و نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
وقتی سرخ شد و رنگ تیره تری گرفت شهد را در آن ریخته و به هم بزنید تا زمانی که قوام بیاید و به روغن بیفتد.
در صورت تمایل مغز گردو هم اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.
در دیس بکشید و تزئین کنید.
نوش جان
منبع: هایپرکلابز
چون شیر خشک و پودر نارگیل در مواد هست روغن زیادی لازم نداره. دستور اصلاح شد.
پ روغن چقدره؟ تو دستور نیست؟
شیر خشک چیه از کجا باید بخریم
از لوازم قنادی فروشی ها
از داروخونه