شنبه , ۱۳ آذر , ۱۳۹۵


 حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی 

حلوای سه آرد یکی از حلواهای مجلسی و بسیار خوش طعم و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضانه.

مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلی توی طعم این حلوا مهمه. اگه آرد را خودتون درست کنین مسلما صد برابر بهتره.

مواد لازم برای تهیه حلوای سه آرد :

آرد سفید : ۱۲۵ گرم

آرد برنج ۱۲۵:  گرم

آرد نخودچی : ۱۲۵ گرم

شکر : ۳ پیمانه

آب : ۳ پیمانه

روغن مایع : ۲۰۰ گرم

کره : ۲۵ گرم

گلاب : نصف پیمانه

محلول زعفران : ۳ قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

 

حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

طرز پخت حلوای سه آرد :

اول شهد رو آماده می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم.

بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم.

خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده.

بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم.

بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه چون آرد نخودچی زودی می سوزه.

هرکدوم آرد ها رو ۱۵ دقیقه ولی نخود چی رو ۱۰ دقیقه کافیه تفت بدیم. بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت.

کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم. از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین.

 

نکته : چون ری کردن برنج فرق می کنه مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه. پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین.

 

حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.

حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم.

تند تند هم می زنیم تا نسوزه .

 

نکته : چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین ؟

کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم.

هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن.

 

حالا شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین.

تابه رو از روی حرارت بردارین…گفتم کم کم…ممکنه همه شربت استفاده نشه.

خودتون متوجه می شین. اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین.

حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد.

حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم.

نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست.

اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .

حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم.

 

نکته : اگه روغن از دستتون در رفت و زیاد شد تنها راهش دستمال کاغذیه.

پودر نارگیل و پودر پسته و بادام پرک گزینه های خوشگلی برای تزیین این حلوا بهتون میده.

برای تیره تر شدن حلوا برای تزیین ، کمی از حلوا رو با پودر کاکائو مخلوط کنید.

 

 

منبع:هانی شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه دسر کازان دیبی , دسر ترکیه ای طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

  • اس ام اس سرکاری عید فطر اس ام اس سرکاری عید فطر

      اس ام اس سرکاری عید فطر اس ام اس سرکاری عید فطر    والا اینجا خیلی شلوغ پلوغه ، کلی از تیم های رویت ماه اومدن خونمون ! … خوب دبگه کاری نداری ؟ …

  • تزیین نان پنیر سبزی , تزیین سفره افطار تزیین نان پنیر سبزی سفره افطار

    عکس مدل های زیبای تزیین نان پنیر سبزی برای سفره افطار تزیین نان پنیر سبزی , تزیین نون و پنیر سبزی, تزیین پنیر افطاری, تزیین پنیر برای افطار, ایده های تزیین پنیر برای افطار, مدل …

  • کاچی چهار مغز ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کاچی چهار مغز برای افطار

    دستور پخت کاچی چهار مغز کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله است که نقش مهمی در سلامتی و تقویت …

  • طرز تهیه حلوای موز طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)

    طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)   حلوای موز شیرینیش از حلواهای معمولی کمتره و ترکیبش با شیرینی موز طعم مطلوبی رو میده به همین دلیل برای افطار بسیار مناسبه . در آموزش آشپزی …

  • علل شایع سردرد در ماه رمضان علل سردرد در ماه رمضان

    علت سردرد روزه‌داران چیست؟ علل شایع سردرد در ماه رمضان   سردرد در ماه رمضان یک مشکل فراگیر برای روزه داران بویژه در فصل تابستان می باشد. برخی از روزه داران اظهار می کنند که …

  • خرما مهمترین خواص خرما برای سلامتی

    مهمترین خواص خرما برای سلامتی   در این مطلب شما را با ده مورد از مهمترین خواص خرما آشنا می کنیم. درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار قدیمی و مقدس است که نامش در …

  • 18538 طرز تهیه حلوای برنجی

    مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

  • خاگینه پاپیونی , دسر ماه رمضان طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

    دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند. …

  • کارت پستال شب های قدر کارت پستال شب های قدر (۲)

      کارت پستال شب های قدر – سری دوم کارت پستال شب های قدر – سری دوم   آه امشب لیلهُ القدرِ خداست      ذکر یا رب یا رب و وِرد و دعاست گاهِ …

مطالب قبلی این بخش
  • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

    دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

    • ژله آب هویج طرز تهیه ژله آب هویج خوشمزه و سالم

      آموزش روش تهیه ژله آب هویج دسری سالم    با این آموزش روش تهیه ژله آب هویج از این به بعد می تونید با آب میوه های طبیعی که خودتون آماده می کنید دسر های سالم و طبیعی …

      • نان انجیری, پخت انواع نان طرز تهیه نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی

        دستور پخت نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی  نان انجیری نانی مقوی و خوشمزه است که هم در وعده صبحانه و هم به عنوان عصرانه می تونین میل کنید. میان این نان مربای انجیر قرار …

        • شیرینی ناپلئونی,شیرینی عید طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی

          دستور پخت شیرینی ناپلئونی مجلسی و خوشمزه  شیرینی ناپلئونی نوعی شیرینی چند لایه فرانسویه. این شیرینی با خمیر هزارلا درست میشه ولی می تونین این شیرینی را با خمیر بوفکا هم بپزین. برای تزیین شیرینی ناپلئونی می تونین …

          • شیرینی به شکل قو طرز تهیه شیرینی به شکل قو

             طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

            • طرز تهیه مافین نوتلا - آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک مافین نوتلا

              روش پخت مافین نوتلا مافین نوتلا مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) ۲ عدد زده شده شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری آرد …

              • بیسکویت ویفر طرز تهیه بیسکویت ویفر خانگی

                روش تهیه بیسکویت ویفر در منزل   بیسکوییت ویفر خامه ۱/۳ لیوان  .  عسل ۱ قاشق غذاخوری  .  کره ۶۰ گرم  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم  .  اسانس وانیل یا میوه ۱ قطره  .  نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم …

                • شیرینی بهشتی , طرز تهیه شیرینی بهشتی , شیرینی عید , شیرینی نوروزی شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

                  نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

                  • طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی

                    طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی   زمان مورد نیاز برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت‌فرنگی  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر خامه‌ای (نرم شده) …

                    • 324882_2734 طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

                      دسر موز و خامه کاراملی  ترکیبی ازخامه شیرین ، موز تازه ، سس کارامل وبیسکویت با طعم کره که هر کدام به تنهای بسیار خوشمزه می باشند. مواد لازم – مواد لازم برای کرم شیرین …

                      • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

                        دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

                        • طرز تهیه کرم طالبی - دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی مجلسی

                            طرز تهیه کرم طالبی مجلسی   مواد اولیه : طالبی (متوسط) ۱ عدد شیر۱ پیمانه شکر به میزان لازم خامه ۲۵۰ گرم پودر ژلاتین (یا به ازای هر لیوان آب طالبی ۱ قاشق سر …

بالا