طرز تهیه حاج بادام / شیرینی عید خوشمزه نائین
حاج بادام این شیرینی کوچیک و لذیذ طرفدارهای زیادی داره و به روش های متفاوتی پخته میشه . روشی که در ادامه تقدیمتون میشه مخصوص شهرستان نائینه و بسیار خوشمزس.
مواد لازم برای تهیه حاج بادام :
مغز بادام پوست گرفته یک کیلو
آرد برنج ۱۰۰ گرم
قند یک کیلو
یک قاشق مرباخوری پر جوهر میوه و یک قاشق سرصاف جوش شیرین
زرده تخم مرغ: تا اندازه ای که خمیر آماده شود
پودر هل به میزان دلخواه
طرز تهیه حاج بادام :
مغز بادام و قند را مساوی هم می کوبیم و از الک رد می کنیم. پودر هل نرم و الک شده، جوهر میوه و جوهر جوش را اضافه کرده و زرده تخم مرغ ها را چند تا چند تا اضافه می کنیم و مالش می دهیم تا خمیر آماده شود. خمیر باید سفت باشد وگرنه در فر وا می رود.
خمیر را گلوله های کوچک کرده یا لوله می کنیم و تکه تکه می بریم. در سینی چیده و در فر ملایم قرار می دهیم. فر داغ نباشد. مراقب باشید رنگ حاج بادام هایتان تیره نشود.
برای پوست گرفتن بادام به این روش عمل کنید:
ابتدا مغز بادام را در آب سرد خیس میکنیم تا وقتی که پوست آن نرم شود،
سپس روی آنها آب جوش میریزیم. اختلاف دما سبب میشود که پوست بادامها که نرم شده بود ترک بردارد و جدا کردن آن راحتتر شود.
سپس مغزها را آبکش میکنیم و پس از اینکه آب آن کاملاً گرفته شد، روی یک پارچه تمیز پهن میکنیم و میگذاریم تا خشک شود.
اختصاصی مجله تصویر زندگی
کپی برداری با ذکر منبع و لینک فعال به این مطلب بلامانع است
سلام چکار کنیم حاج بادام ترد و پوک بشه