جمعه , ۱۹ آذر , ۱۳۹۵


     جوجه کباب مجلسی

دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ

مواد لازم :

مرغ درشت:۱ عدد

پیاز:۴ عدد

فلفل دلمه:۲ عدد

نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری)

زعفران پودر شده:۱ قاشق

۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب لیمو

 

روش تهیه جوجه کباب طلایی

مرحله ۱:

مرغها رو با استخوان و یا بی استخوان تکه کرده

اگر بی استخوان هستند فیله هاتون خیلی ضخیم نباشه…تکه های با استخوان هم نباید خیلی درشت باشه

البته جوجه کباب خورهای حرفه ای میدونند که طعم جوجه با استخوان یه چیز دیگه هست…و البته طعم بال کبابشم همینطور

پیازها رو خرد کرده ،فلفل ها هم خرد کنید و با نمک مخلوط کنید …این مواد رو بذارید یک ساعت بمونه تا همه آب بندازند …

جوجه کباب مجلسی

از قبل زعفران رو با آب لیمو مخلوط کنید(نه با آب) و بذارید کمی بماند تا رنگ بگیرد و اونو به مخلوط  پیاز و بعد به جوجه ها اضافه کنید…

جوجه کباب مجلسی

جوجه کباب مجلسی

همه مواد و جوجه های خوابانده شده در اون رو روکش کشیده و یک شب تا صبح بذارید توی یخچال بماند تا به قول معروف گوشتمون بیات بشه

 

مرحله۲:

مواد لازم:

۲ لیوان کوچک ماست

۱/۲ قاشق فلفل سیاه یا قرمز

۱ قاشق مایونز

کمی آب لیمو

همه مواد را با هم مخلوط کنید و به جوجه های بی استخوان اضافه کنید…این مرحله برای بی استخوان هاست که بعد از یک شب خوابوندن باید اضافه بشه…این کا ر رو صبح زود انجام بدید تا هنگام ناهارتون فرصت مزه دار شدن باشه…

جوجه کباب مجلسی

برای با استخوان ها فقط فلفل اضافه بشه…

مرحله ۳:

موادلازم:

کره ۵۰ کرمی :۱ عدد

دوغ:یک لیوان

زعفران دم کرده:چند قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیمو :خیلی کم

 

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بذارید بجوشه تا غلظت پیدا کنه

جوجه ها رو به سیخ بکشید(برای جوجه های بدون استخوان بهتره کمی فیله ها رو بین پلاستیک بذارید و با پشت کارد بکوبید)

جوجه کباب مجلسی

اگر فرصت خوابوندن جوجه ها هم کم بود دیگه حتما این کار رو بکنید.

در هر سیخ تکه های ران از سینه جدا باشه.

سیخ بالها هم جدا از بقیه باشند.

اگر توی خونه بودید میتونید سس مورد نظر رو هنگام کباب کردن رو سیخها بکشید(با برس).

ولی در پایان کباب کردن میتونید سس رو روی جوجه ها بریزید…طعمشونو عالی میکنه.

جوجه کباب مجلسی

بهتره جوجه ها رو روی منتقل کباب کنید…کباب منقلی اگر بمونه باز هم خوشمزه هست ولی جوجه کبابی که رو کباب پز یا گاز درست بشه اگر بمونه خیلی خوش طعم نیست و بوی خوبی هم نداره…

آتیش منقلتون باید ملایم باشه تا جوجه ها مغز پخت بشن…کلا این کار رو به آقایون محول کنید.

بعد اون سسی که با دوغ درست کردید رو روی جوجه ها بریزید …میتونید هم از این سس استفاده نکنید.

میتونید فقط یه پیاز رو خیلی ریز کنید و با کره تفت بدید و روی جوجه بریزید.

خلاصش خیلی کارها میتونید بکنید دیگه.

جوجه کباب مجلسی

 

وبلاگ آشپزی های مامانم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

    طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

  • طرز تهیه کباب شکم پر طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

    طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

  • خوراک مرغ و سبزیجات طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

    مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

  • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

       طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

    • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

            مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

      • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

        دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

        • کباب مرغ طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

            مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

          • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

            آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

            • طرز تهیه مقلوبه مرغ طرز تهیه مقلوبه مرغ

                طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

              • 347573_294 مافین صبحانه ای شیک

                  این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

                • طرز تهیه کوکو کدو سبز طرز تهیه کوکو کدو سبز

                    توی آشپزخونه ما که کدو با شکل و ظاهر معمولیش جائی نداره ، بنابراین همیشه به دنبال راه هائی برای تغییر شکل ظاهری اون هستم. یک راه تهیه کوکو کدو سبز هست که  در …

                  • طرز تهیه بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری

                      بادمجان سوخاری ، پیش غذای گیاهی   امروز روش تهیه پیش غذای گیاهی و خوشمزه بادمجان سوخاری رو بهتون آموزش میدیم . امیدواریم خوشتون بیاد و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین .   …

                    • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                        طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                      • طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

                        روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

                        • غذای مجلسی , رولت بوقلمون مغزدار طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

                          • کوس کوس مراکشی طرز تهیه کوس کوس مراکشی

                            طرز تهیه کوس کوس مراکشی کوس کوس  (Couscous) از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. کوسکوس سنتی برای آماده‌سازی نیاز به زمان زیادی دارد و معمولاً بخارپز می‌شود. چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری …

بالا