سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی

جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب

دستور پخت جوجه ترش

جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) بوده و خوراک به صورت کبابی تهیه می‌شود. با مجله تصویر زندگی همراه باشید تا روش تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه ترش :

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • گشنیز و نعناع ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • آب نارنج ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب

دستور پخت جوجه کباب ترش گیلانی :

ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید.

سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود.

۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند.

در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم.

پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

نکته :

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم. امیدواریم این غذای شمالی خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 31, میانگین امتیاز: 4,65 از 5)
Loading...