پنج شنبه , ۱۸ آذر , ۱۳۹۵


ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای

دستور پخت ته چین کبابی مجلسی 

ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه می تونید استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کباب :

گوشت چرخ کرده سیصد گرم

پیاز رنده شده یک عدد

سیر یک حبه

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

پودر یا خمیر نان باگت مقداری

 

روش تهیه کباب : 

همه مواد را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید. سپس در یخچال بگذارید دو ساعت استراحت کند.

 

توجه دقت کنین

ته چین کباب کوبیده  

 

روش آماده کردن ته چین کبابی مجلسی :

برنج آبکش شده را با مخلوطی از ماست، روغن مایع، زرده تخم مرغ، زعفران و نمک مخلوط کنید.

خوب حالا قالبتون رو خوب چرب کنید از مواد گوشتی تقریبا یک سوم کف قالب بگذارید. کمی فشار دهید و فیکس کنید.

مواد ته چین را روش بریزید و باز هم کمی فشار دهید. در آخر روی قالب را فویل بکشید.

قالب را داخل فر ۱۸۵ درجه بگذارید.

زمان پخت به سایز قالب بستگی داره. برای قالب های مینی حدود ۴۰ دقیقه.

اگر قالب شما بزرگتر بود یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان می برد. البته بازم چک کنید.

وقتی پخت از قالب خارج کرده و با گوجه و سبزیجات تزیین کنید.

 

نوش جان.

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دمی پلو پوست کدو, نحوه پخت دمی پلو پوست کدو, طرز تهیه دمی پلو با کدو, طرز تهیه کدو پلو, نحوه پخت دمی پلو, طرز تهیه پلو با پوست کدو, طرز تهیه انواع پلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه دمی پلو پوست کدو

    طرز تهیه دمی پلو پوست کدو   دمی پلو پوست کدو یک دستور جدید و متفاوت و خوشمزه است. دمی پلو پوست کدو کاملا گیاهی است که درست کردن آن وقت زیادی نمی برد. آماده …

  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

  • تزیین پلو - تزیین چلو - تزیین غذا - پلو مجلسی - تزیین چلو مرغ - تزیین شوید باقلا نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • طرز تهیه دنده کباب طرز پخت دنده کباب روش پخت دنده کباب طرز تهیه دنده کباب

          آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : دنده ۵ قطعه (گوسفندی) پیاز  ۱عدد سیر  ۲حبه ماست ۱لیوان برگ بو ۲عدد سس …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

    آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

  • لوبیا پلو شیرازی طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

    لوبیا پلو شیرازی ، تقویت کننده معده شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

    دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

    • طرز تهیه خورش قیمه نجفی - خورش علاچی طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

        طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

      • طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی - خشک کردن گوجه فرنگی طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی

          طرز تهیه چیپس گوجه فرنگی   مواد اولیه : روغن زیتون بی بو به میزان لازم گوجه فرنگی سفت و گوشتی ۱ کیلو و نیم سبزیجات معطر ((آویشن، ریحان، رزماری، …)) به میزان لازم …

        • طرز تهیه شنیسل مرغ

            شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

          • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

            • طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجان

                به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

              • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

                  آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

                • طرز تهیه قرمزه نخودچی اصفهان - کوفته قیمه ریزه اصفهان طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                    طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                  • میگو مغولی , غذا با میگو طرز تهیه میگو مغولی با سس سویا

                    دستور پخت میگو مغولی میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین. مواد لازم برای تهیه میگو مغولی  یک کیلو میگوی پاک شده روغن برای سرخ کردن یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده یک قاشق غذاخوری سیر …

                    • سیب زمینی سرکه ای طرز تهیه سیب زمینی سرکه ای خوشمزه

                      دستور پخت سیب زمینی سرکه ای ، عصرانه بهاری عالی از خوردن یک سیب زمینی سرکه ای خوش طعم لذت ببرید. سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین سبزیجات است که طرفداران بسیاری دارد. این بار …

                      • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                        دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

                        • طرز تهیه کیک سیب زمینی طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

                          طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

بالا