ترشی کلم قرمز یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین غذا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب، مجله تصویر زندگی طرز تهیه ترشی کلم بنفش لذیذ را خواهید دید. اگر می خواهید با روش های دیگر طرز تهیه این ترشی آشنا بشید به آموزش های طرز تهیه ترشی کلم فوری و طرز تهیه ترشی کلم ماساژی مراجعه کنید.
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
کلم قرمز کوچک | ۱ عدد |
سرکه (سرکه سفید باشه بهتره) | ۲ لیوان |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه ترشی کلم بنفش
کلم قرمز را شسته، خرد میکنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری میریزیم.
ترشی کلم قرمز با شکر
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن میریزیم تا روی کلم را بگیرد.
در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده میباشد.
نکته :
ترشی کلم قرمز با سرکه سیب : اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه.
وقتی کلم ها جوشیده می شن رنگ ترشی کلم پر رنگ تر از مدل خام میشه.
فواید کلم بنفش
کلم قرمز دو برابر کلم سبز ویتامین سی (C) دارد و از دیابت پیشگیری می کند و برای قند خون مفید هستش. ویتامین A موجود در کلم بنفش باعث تقویت بینایی و شادابی پوست و مو می شود.
به دلیل وجود مقادیر زیاد فیبر، باعث ایجاد حس سیری شده و از پرخوری جلوگیری می کند. پس خوردن کلم قرمز را به عنوان پیش غذا فراموش نکنید. ویتامین کا موجود در کلم ضد پوکی استخوان و تسکین دهنده عادت ماهیانه هستش. لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در کلم از سرطان چلوگیری می کند.