تهیه ترشی کلم بنفش بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده کنین .
کلم بنفش | ۱ عدد |
نمک | به میزان لازم |
سرکه سفید | به میزان لازم |
فلفل تند | به میزان لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی
برای تهیه ترشی کلم قرمز ماساژی ابتدا کلم ها را با دقت شسته و خرد می کنیم. ریز خرد شود بهتر است ولی سلیقه ایست. مقدار بسیار کمی از کلم بنفش ها را در ظرفی جدا با مقداری سرکه سفید و آب لایت شده یعنی به اندازه مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا آب و سرکه و کلم با هم بجوشند و رنگ سرکه به رنگ بنفش در بیاید بعد از جوشیدن حرارت زیر ظرف را خاموش کرده و میگذاریم سرکه خوب سرد شود….
بعد بقیه کلم های خورد شده را مقداری نمک زده و با نمک حدوداً بیست دقیقه ماساژ می دهیم بعد از آن کلم بنفش ها را در محیط آزاد می گذاریم بیست دقیقه بمانند تا مقدار کمی آب پس دهند و نرم شوند.
بعد از آن کلم بنفش ها را در ظرف مخصوص ترشی ریخته و فلفل ها را هم ریز خورد کرده و روی ترشی ریخته و سرکه سرد و رنگ شده را به ترشی اضافه می کنیم.
درب ترشی را می بندیم و می گذاریم به مدت یک هفته در جای خنک و تاریک بماند تا ترشی برسد.
نوش جان