یکشنبه , ۱۴ آذر , ۱۳۹۵


ترشی قارچ و بامیه

دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه 

ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و خوشمزه رو آموزش بدیم.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و بامیه :

بامیه سبز و سالم ۱ کیلو

سرکه به میزان لازم

نمک ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز قلمی تند ۱۰ عدد

ترخون ۷ یا ۸ شاخه

سیر یک بوته

گلپر ۱ قاشق چایخوری

قارچ ۵ تا شش عدد بزرگ

 

ترشی قارچ و بامیه

 

نکته: میتونید قارچ هم نریزید. در این صورت ترشی بامیه خواهید داشت.

 

روش تهیه ترشی قارچ و بامیه :

بامیه رو بشورید. سیر رو پوست بگیرید. بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید.

اگه سرکه خیلی تند بود و دوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید.

البته بهتره قبلا سرکه و آب را بجوشونین و بذارین سرد بشه.

یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه!

یه جای خنک بذارین (من گذاشتم تو یخچال) تا حسابی جا بیفته.

تقریبا ۱ ماه بعد آماده است !

راستش از قارچ زیاد خوشم نیومد ولی بامیه ها عالی بود. می تونین قارچ نریزین تا ترشی بامیه ساده داشته باشین.

 

فواید مهم بامیه :

از خوردن بامیه، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند.

در ادامه مهمترین خواص بامیه را بخوانید.

◊ طبع بامیه سرد و تر است.

◊ جوشانده‎ی میوه‎ی نارس بامیه مقوی و نرم کننده است.

◊ مدر است برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می ‎کنند بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.

◊ ضماد التیام دهنده‎ی زخم است.

◊ برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه بامیه استفاده شود (۳۰ گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)

◊ یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است.

◊ لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.

◊ خوردن بامیه خونریزی سینه را برطرف می ‎کند.

◊ جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می ‎کند.

◊ جوشانده گل بامیه ضدسودا می ‎باشد. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.

◊ دم‎کرده تخم بامیه ضدتشنج است. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سی‎سی آب.

◊ بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.

◊ مصرف بامیه به پوست لطافت می ‎بخشد.

◊ کسانی که دچار کم‎خونی هستند حتماً بامیه استفاده کنند چون بامیه دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می ‎باشد.

◊ در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است.

◊ بامیه تقویت کننده‎ی بینایی می ‎باشد.

◊ به‎خاطر وجود ویتامین B1 در بامیه برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می ‎رود.

◊ کسانی که دارای چربی خون می ‎باشند بامیه را به‎عنوان غذای خود بگنجانند.

◊ بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.

◊ بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد.

◊ برای درمان تب‎های کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.

◊ بامیه به‎خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

 

منبع:فودستان(جونم غذا)/نمناک

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
loadingLoading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترشی لیته کیوی طرز تهیه ترشی لیته کیوی

    روش درست کردن ترشی لیته کیوی   ترشی لیته کیوی به روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه روش تهیه ترشی لیته کیوی با خیار و هویج و سیب را خواهید دید. در پست های …

  • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

    دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

  • ترشی پیاز بنفش - ادویه ترشی طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

  • طرز تهیه ترشی خرمالو طرز تهیه ترشی خرمالو

      مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندی درسته   یک عدد سرکه سفید  و نمک   به میزان لازم …

  • ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی    ترشی کلم قرمز مجلسی ظاهری شیک و اشتها برانگیز دارد. این تزشی خوشمزه و زیبا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پس با ما همراه …

  • خوراکی های خوشمزه با پیاز ایده خوراکی های خوشمزه با پیاز

    ۹ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با پیاز     تا حالا درمورد خواصی که پیاز داره مطالعه کردین؟ احتمالا بعد از اینکه کمی در مورد خواصش مطالعه کنین این فکر به ذهنتون میرسه …

  • ترشی کلم بنفش ماساژی طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

  • طرز تهیه ترشی لیمو ترش ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

    طرز تهیه ترشی لیمو ترش   در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود . ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت …

  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

  • طرز تهیه ترشی پیاز دو روش برای تهیه ترشی پیاز

    طرز تهیه ترشی پیاز روش اول   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) …

مطالب قبلی این بخش
  • ترشی آلبالو طرز تهیه ترشی آلبالو / استریل کردن شیشه ترشی

    چگونه ترشی آلبالو درست کنیم ؟ ترشی آلبالو از جمله ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی خوشرنگ در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد. با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار …

    • سس سینه مرغ - مزه دار کردن مرغ - طعم دادن به سینه مرغ طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

      هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

      • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

        دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

        • سس سبزیجات با ماست

          سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

          • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

            دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

            • طرز تهیه مربای قارچ طرز تهیه مربای قارچ

                آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

              • ترشی لیته کیوی , ترشی کیوی روش تهیه ترشی لیته کیوی

                روش درست کردن ترشی لیته کیوی ترشی لیته کیوی مزه ای بین ترش و شیرین داره و اصلا تیز نیست. این ترشی برای افرادی مناسبه که رابطه خوبی با ترشیجات و خوراکی های تند ندارن. البته …

                • طرز تهیه شربت توت فرنگی - مربای توت فرنگی طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی

                   طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی   توت فرنگی میوه ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذیه و خواص و فواید درمانی زیادی داره. بنابراین تصمیم گرفتم طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی …

                  • طرز تهیه مربا و شربت آلبالو طرز تهیه مربا و شربت آلبالو

                      آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها …

بالا