پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم میوه ای

ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن ترایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط کمی حوصله برای درست کردن این دسر خوشمزه کافیست.

ترایفل موزی و نوتلا

مواد لازم برای ترایفل موزی (۴ نفر)

موز حلقه شده۲ عدد
عصاره ی وانیل (قسمت خامه سفید فرم گرفته)نصف قاشق غذاخوری
خامه پرچرب (قسمت خامه سفید فرم گرفته)نصف فنجان
پودر شکر (قسمت خامه سفید فرم گرفته)۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده۲ قاشق غذاخوری
بیسکوئیت اورئو۱۰ عدد
پنیر خامه اییک سوم فنجان
عصاره وانیلنصف قاشق غذاخوری
نوتلای فندقینصف فنجان
خامه پرچرب (قسمت خامه نوتلایی)نصف فنجان
پودر شکر (قسمت خامه نوتلایی)یک سوم فنجان
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

دستور تهیه ترایفل میوه ای با بیسکوئیت

بیسکوئیت ها رو خرد کنید. (بیسکوئیت ها رو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیت ها رو خرد کنید)
بیسکوئیت های خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیت ها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید.
سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت ۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید.
بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود.
(بیسکوئیت ها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.)

 

طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:

خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با هم زن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه، همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید.

ترایفل موزی و نوتلا

طرز تهیه قسمت خامه نوتلا:

پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه.
نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه.
سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم .
همزمان با هم زدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد.

لیوانها رو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید.
در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید .
در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید .
و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید.

توجه دقت کنین

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 18, میانگین امتیاز: 4,56 از 5)
Loading...